Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Daniel Zamfir, atac la Florin Cîțu: ”Ce face premierul, ia decizii în funcție de ce îi place lui?”

Daniel Zamfir, atac la Florin Cîțu: ”Ce face premierul, ia decizii în funcție de ce îi place lui?”

Senatorul PSD, Gabriel Zamfir, prezent în platoul emisiunii ”Subiectiv” de la Antena 3, a declarat că, dacă ar fi ca premierul Florin Cîțu să ia decizii precum răspunsul său de astăzi, când a fost întrebat cât costă o franzelă, ar însemna să decidă doar în funcție de ce îi place lui.

Daniel Zamfir, atac la Florin Cîțu: ”Ce face premierul, ia decizii în funcție de ce îi place lui?”
Sursa foto: Captură Antena 3
de Andreea Ştefan    |    10 Aug 2021   •   20:13

”Domul Cîțu le spunea românilor cât sunt de fericiți. Ori iată că un jurnalist a vrut să afle fericirea domnului Cîțu, cum o interpretează. Adică, evident că așa putem afla dacă românii sunt fericiți, dacă domnul Cîțu știe cum a evoluat viața românului.

Mie mi se pare... nici nu știu cum să calific treaba asta. Adică domnul Cîțu nu știe cât e prețul pâinii, pentru că nu mănâncă pâine? Ok, atunci hai să vedem așa: nu știe cât e pensia românilor, pentru că nu e pensionar. Nu știe și nu-l interesează cât e alocația copiilor, pentru că nu are copii. Nu-l interesează ce se întâmplă în sistemul privat, cu antreprenorii, pentru că dumnealui nu e antreprenor, apără doar interesele sistemului financiar, bancar și al marilor corporații.

Haideți să ne lămurim ce face primul ministru. Ia decizii în funcție de ce îi place domniei sale?”, a declarat Daniel Zamfir la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Daniel Zamfir
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close