Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Două căţeluşe salvate de Ana-Maria Roman, prezentatoare News Hour with CNN, adoptate de PSD | Marcel Ciolacu: "În politică nu găseşti mereu suflete calde"

Două căţeluşe salvate de Ana-Maria Roman, prezentatoare News Hour with CNN, adoptate de PSD | Marcel Ciolacu: "În politică nu găseşti mereu suflete calde"

Două căţeluşe salvate de pe stradă de Ana-Maria Roman, prezentatoare News Hour with CNN, au fost adoptate de PSD şi se vor muta la sediul partidului din Bucureşti.

Două căţeluşe salvate de Ana-Maria Roman, prezentatoare News Hour with CNN, adoptate de PSD | Marcel Ciolacu: "În politică nu găseşti mereu suflete calde"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Feb 2022   •   22:05

Povestea celor două căţeluşe a început în momentul în care colega noastră, Ana-Maria Roman, prezentatoare News Hour with CNN, le-a salvat de pe stradă, în Bucureşti, apoi a lansat un apel pe Facebook.

"Le caut familii iubitoare acestor doua mici suflete, nascute pe strada. Sunt deosebite, foarte dragastoase si pupacioase. Au 5 luni si sunt vaccinate. Una dintre ele va creste mare iar a doua e mai pitica. As vrea sa le dau impreuna pentru ca sunt foarte atasate una de cealalta. Daca nu puteti adopta, poate ma puteti ajuta cu un share. Multumesc!", a scris Ana-Maria Roman, astăzi, într-o postare pe Facebook.

După câteva ore, un răspuns la apelul de pe Facebook a venit de la PSD.

Astfel, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a anunţat, în această seară, la emisiunea Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu, că cele două căţeluşe vor fi adoptate de PSD şi vor trăi la sediul central al partidului, de pe bulevardul Kiseleff.

Update: Cateii au fost adoptati. ? Va tin la curent. …………………….. Le caut familii iubitoare acestor doua mici suflete,...

Publicată de Ana-Maria Roman pe Duminică, 20 februarie 2022

"Am decis astăzi cu colegii, au văzut apelul dumneavoastră şi ne-am hotărât repede. Tot comentam la sediu că noi nu avem niciun suflet cald. În politică nu găseşti mereu suflete calde şi ne-am decis să îi adoptăm pe amândoi, mai ales că s-au obişnuit împreună", a declarat Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: PSD Marcel Ciolacu Ana-Maria Roman
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close