Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv George Simion: "Dacă e nevoie, ne legăm cu lanţuri ca să oprim discriminarea pe bază de vaccinare"

George Simion: "Dacă e nevoie, ne legăm cu lanţuri ca să oprim discriminarea pe bază de vaccinare"

George Simion, co-preşedinte AUR, a comentat la Antena 3 protestele din Franţa şi Italia privind certificatele de vaccinare şi restricţiile impuse pentru cei nevaccinați. Acesta a apreciat că aceste măsuri sunt clar discriminări şi partidul său va face tot ce este posibil pentru a împiedica implementarea lor în România.

George Simion: "Dacă e nevoie, ne legăm cu lanţuri ca să oprim discriminarea pe bază de vaccinare"
de Claudia Popovici    |    09 Aug 2021   •   20:55

George Simion, co-preşedinte AUR, s-a declarat sceptic la intenţiile Guvernului pe care îl acuză că pe baza unor noțiuni nobile precum sănătatea, siguranţa ne oferă nişte calificative pe baza cărora încearcă să ne conducă.

„Șeful domnului  Barna, șeful domnului Cioloș din Franța domnul Macron a introdus aceste restricții absolut aberante. Suntem împotriva certificatului şi categoric împotriva oricărei forme de restricție a libertății de circulație în interiorul Uniunii Europene și împotriva oricărei forme de discriminare.

„Poporul din întreaga Europă se trezeşte”

„Ceea ce vedem acuma este poporul din întreaga Europă care se trezește. Au fost proteste mari împotriva lui Macron care o să îl afecteze pentru că avem alegeri prezidențiale în Franța. Colegii din Italia au organizat proteste în Parlamentul din Italia și au avut loc demonstrații mari în majoritatea orașelor. La fel se va întâmpla și în România dacă domnul Barna insistă cu vaccinarea obligatorie.

Se deschid școlile şi o să încerce să forțeze elevii și apoi studenții când se deschid universitățile să fie vaccinați.Tot insistă cu vaccinarea obligatorie a cadrelor medicale.

Colegii noștri din AUR Cluj au făcut un protest în fața Universității Babeș Bolayi pentru că nu vor fi primiți la cursuri studenții nevaccinaţi.(...) Testele făcute pe banii lor este o formă clară de discriminare.

„O să ne luptăm și dacă e nevoie ne legăm în lanțuri în Parlamentul României pentru a opri discriminarea pe bază de vaccinare”

Majoritatea românilor au trecut prin boală, au anticorpi necesari au protecția necesară mult mai de durată și mult mai sigură decât aceste feluri experimentale.(...)
Vom fi suficient de vocali astfel încât aceste măsuri și pașaportul verde să nu se introducă în țara noastră. O să ne luptăm și dacă e nevoie ne legăm în lanțuri în Parlamentul României pentru a opri discriminarea pe bază de vaccinare.

Se încearcă pe baza unor noțiuni nobile precum sănătatea, siguranța să ni se dea calificative "tu ești bun că te-ai vaccinat, tu nu ești bun că nu te-ai vaccinat". 

Şi vom ajunge poate la felul de a primi punctaj ca în China, o societate foarte bine controlată pe baza felului în care respecți regulile impuse de Guvern. Noi în România cel puțin avem o experiență care ne face să fim sceptici la ceea ce Guvernul ne ordonă și ne gândim de două ori dacă se acționează înspre binele nostru", a spus George Simion la emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: George Simon aur certificat de vaccinare
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close