Antena 3 Emisiuni Subiectiv George Simion, AUR: "Au semnat şi parlamentari PNL pentru demiterea lui Iohannis. Avem 200.000 de semnături"

George Simion, AUR: "Au semnat şi parlamentari PNL pentru demiterea lui Iohannis. Avem 200.000 de semnături"

de Georgiana Adam    |    14 Noi 2021   •   22:00
George Simion, AUR: "Au semnat şi parlamentari PNL pentru demiterea lui Iohannis. Avem 200.000 de semnături"
Sursa foto: Antena 3

Co-preşedintele AUR, George Simion, susţine că sunt deputaţi PNL care au semnat pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis, iar până acum ar fi strâns 200.000 de semnături.

"Au semnat şi parlamentari de la PNL, în ciuda a ceea ce a declarat Dan Vîlceanu. Şi nu e vorba de cei care au plecat din grupul parlamentar PNL, ci parlamentari asumaţi.

Spre exemplu, Dumitru Flucuş, deputat de la Braşov, şi-a asumat bărbăteşte şi a semnat. 

I-au cerut cei din partid să revină asupra semnăturii, dar nu a vrut, spunând că în momentul acesta Klaus Iohannis trebuie demis", a spus co-preşedintele AUR, George Simion, duminică, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

"Noi avem 48 de parlamentari care au semnat până acum", a adăugat George Simion.

Co-preşedintele AUR susţine că, până în acest moment, ar fi strâns 200.000 de semnături pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis.

Din punct de vedere juridic, însă, aceste semnături nu au niciun efect în ce priveşte o eventuală demitere a unui preşedinte de stat. 
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close