Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Irina Tănase: Am primit amenințări cu moartea - o lună de zile mi-a fost frică să ies din casă

Irina Tănase: Am primit amenințări cu moartea - o lună de zile mi-a fost frică să ies din casă

Logodnica lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a mărturisit la Antena 3, că atât ea cât și fostul lider PSD au primit foarte multe amenințări, unele cât se poate de serioase, fapt pentru care timp de o lună i-a fost teamă să iasă din casă. Aceasta a precizat că autoritățile competente nu au luat nicio măsură.

Irina Tănase: Am primit amenințări cu moartea - o lună de zile mi-a fost frică să ies din casă
Sursa foto: Foto: instagram.com/irinaalexandrat
de Gabriel Dano    |    07 Iun 2021   •   20:31

"Nu aș vrea să vă dau un exemplu pentru că la un moment dat a afirmat el o chestie legată de asta într-o emisiune și lumea s-a grăbit să ia în glumă. Au fost foarte multe astfel de momente, foarte multe amenințări și pentru el și pentru familia lui, pentru copii.

A fost o perioadă în care eu primeam atât de multe amenințări încât mi-a fost frică să ies din casă. Cred că o lună de zile. Erau diverse amenințări de la orice nivel, inclusiv cu atentat la sănătatea, la integritatea personală. Amenințări directe", a spus Irina Tănase, într-un interviu exclusiv acordat lui Răzvan Dumitrescu, la Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv.

Întrebată dacă nu au sesizat Poliția în urma acestor amenințări, Irina Tănase a răspuns:

"A existat un domn jurnalist care a făcut publică adresa la care locuiam la acel moment instigând oamenii să intre peste noi în casă și nu s-a întâmplat nimic. Așa că în momentul în care vezi că nu se întâmplă nimic renunți. Încercam să ne protejăm cât puteam".

×
Subiecte în articol: Subiectiv Irina Tănase
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close