Antena 3 Emisiuni Subiectiv Lucian Romașcanu: "PSD nu va vota obligativitatea certificatului COVID la locul de muncă"

Lucian Romașcanu: "PSD nu va vota obligativitatea certificatului COVID la locul de muncă"

de Redacția Antena 3    |    25 Oct 2021   •   21:17
Lucian Romașcanu: "PSD nu va vota obligativitatea certificatului COVID la locul de muncă"
Sursa foto: Antena 3

Invitat în cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, liderul senatorilor PSD, Lucian Romașcanu, și-a exprimat poziția fermă împotriva solicitării certifictului verde la locul de muncă.

Întrebat cu privire la impactul noilor măsuri luate de guvernanți, Lucian Romașcanu și-a exprimat temerea că sunt lipsite de un orizont clar. De asemenea, el și-a manifestat opoziția față de obligativitatea ca angajații să prezinte certificatul verde la locul de muncă. 

"Orice analiză și orice previziune arată că la mijlocul lunii noiembrie va fi vârful cu 4000 de oameni în ATI și peste 200.000 de îmbonăviri. Vorbim acum despre impactul restricțiilor, dar impactul asupra pandemiei nici vaccinarea nu o să-l aibă mâine.

Din păcate nu avem un orizont la aceste măsuri și, repet - orizontul, incoerența, ilegalitatea - sunt niște lucruri care le fac extrem de greu de digerat de către oameni.", a spus Romașcanu.   

Cu privire la obligativitatea prezentării certificatului verde la locul de muncă, răspunsul liderului senatorilor PSD a fost un NU ferm.

"Sunt foarte multe lucruri. Acesta este doar unul dintre ele, din ce e aberant în acea lege. Atâta timp cât tu îți asumi să  cumperi 120 milioane de doze de vaccin, trebuie să îți asumi pentru aceeași cetățeni ai tăi și decontarea costului testării.", a mai subliniat Lucian Romașcanu.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close