Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Manager agenție de turism, despre protestele anti-restricții: Dacă ne țineți închiși atunci oferiți-ne un suport

Manager agenție de turism, despre protestele anti-restricții: Dacă ne țineți închiși atunci oferiți-ne un suport

Roxana Ilinca, patron al unei agenții de turism din România, a vorbit în exclusivitatea la Antena 3 despre protestele din ultimele seri și lipsa de măsuri coerente din partea autorităților, care a dus la această criză sanitară dar și socială.

Manager agenție de turism, despre protestele anti-restricții: Dacă ne țineți închiși atunci oferiți-ne un suport
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    30 Mar 2021   •   20:47

"În afară de ajutorul pe care toată societățile comerciale l-au avut în perioada lockdown-ului, tot ceea ce s-a întâmplat după, au fost doar promisiuni. Ajutorul promis nu s-a întâmplat.", a declarat Roxana Ilinca la emisiunea Subiectiv de la Antena 3. 

Suntem extrem de afectați. Nu sunt numai eu în această situație. Sunt artiști. Este un lanț. În spatele unui restaurant sunt sute de furnizori care aprovizionează. Este o industrie care funcționează în lanț. Îți dorești să călătorești, dar trebuie să ai unde să mergi, să organizezi evenimente.

Înțelegem toți situația. Suntem dispuși să respectăm și majoritatea respectă până la ultima virgulă. Dar dacă ne țineți închiși atunci oferiți-ne un suport. Așa cum se întâmplă în Marea Britania, Spania, Germania. Acolo toți operatorii care au fost închiși au primit 70% din cifra de afaceri din 2019.

Dacă se va primi un ajutor, se va primi la sfârșitul acestui an. Ori multe societăți sunt în imposibilitatea de a continuă activitatea. ANAF a început să pună popriri pe conturi.

Ne dorim un set de măsuri concrete, să avem predictibilitate. Nu mai ști ce să îi spui clientului.

Ne dezicem de orice manifestări violente, neelegante."

×
Subiecte în articol: agentie de turism Roxana Ilinca proteste
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close