Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Marcel Ciolacu: "Îl anunţ pe Cîţu că, dacă se rupe coaliţia, vom avea alegeri anticipate"

Marcel Ciolacu: "Îl anunţ pe Cîţu că, dacă se rupe coaliţia, vom avea alegeri anticipate"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a transmis liderului PNL, Florin Cîţu, duminică, la Antena 3, că dacă se va rupe coaliţia de guvernare, vom avea alegeri anticipate.

Marcel Ciolacu: "Îl anunţ pe Cîţu că, dacă se rupe coaliţia, vom avea alegeri anticipate"
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    20 Feb 2022   •   21:25

Întrebat ce relaţie are cu liderul liberal Florin Cîţu, preşedintele social-democrat a vorbit, în exclusivitate, la Antena 3, despre posibilitatea alegerilor anticipate, în cazul în care coaliţia de guvernare nu ve rezista.

"Îl anunţ că dacă PSD iese de la guvernare, vom avea alegeri anticipate.

Mai sunt trei ani până la alegeri, iar noi am intrat la guvernare ca să ajutăm şi să aducem coerenţă. Am adus stabilitate, majoritate şi ar trebui să le folosim", a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, duminică, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

"Avem concepţii diferite despre lume şi viaţă, eu sunt social-democrat, el spune că e liberal şi are altă abordare.

Sunt şi probleme de fond, dar ar trebui să recunoască faptul că dacă PSD nu ar fi intrat la guvernare, nu ştiu cum ar fi arătat azi România", a continuat liderul PSD, vorbind despre relaţia cu Florin Cîţu.

Marcel Ciolacu: "Pandemia COVID nu se termină, dar vor fi relaxări"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus duminică, la Antena 3, că pandemia nu se va termina, dar vor urma nişte relaxări.

"Părerea mea este că pandemia nu se încheie, dar o să fie o relaxare.

Această tulpină, mai ales la cei vaccinaţi, nu pune viaţa în pericol şi este o imunitate consistentă în România, cifrele arată 83% imunizare pentru Bucureşti", a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, duminică, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close