Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Marcel Ciolacu: "Categoric în acestă sesiune parlamentară vom depune o moțiune de cenzură"

Marcel Ciolacu: "Categoric în acestă sesiune parlamentară vom depune o moțiune de cenzură"

Liderul PSD a comentat la Subiectiv actuala situație politică din România. Marcel Ciolacu susține că social - democrații vor depune o moțiune de cenzură în această sesiune parlamentară.

Marcel Ciolacu: "Categoric în acestă sesiune parlamentară vom depune o moțiune de cenzură"
Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    15 Apr 2021   •   20:22

"Mă bucur că am început să facem o distincție între Guvernul României și coaliției. (...) Asistăm cu toții la un circ. (...) În această perioadă 200 de oameni mor zilnic. Nu se știe încă ce măsuri s-au luat pentru locuri mai multe la ATI, nu vedem o coerență, un refuz al unui vicepremier de a prelua portofoliul la Sănătatea și aș avea o întrebare pentru premierul Cîțu: cine este vicepremierul care avea în subordine în Ministerul Sănătății", a explicat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Marcel Ciolacu a fost întrebat ce ar face în momentul în care actualul Guvern ar rămâne minoritar și dacă ar introduce sau nu o moțiune de cenzură. În acest context, liderul social - democraților a precizat la Antena 3, că PSD va depune o moțiune de cenzură împotriva Executivului, în această sesiune parlamentară.

"Prioritatea zero a României este campania de vaccinare. (...) PNL nu își va da jos propriul Guvern, acum să vedem dacă USR sau PLUS va da jos Guvernul Cîțu. (...) În ceea ce privește moțiunea de cenzură, categoric în acestă sesiune parlamentară vom depune o moțiune de cenzură.

În primul și în primul rând este atributul domnului Iohannis să găsească soluții cât mai rapide ca să încerce acest Guvern să se întoarcă la agenda României, nu la acest bâlci!", a mai precizat liderul social – democraților.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
arcel Ciolacu, anunțul momentului despre majorarea pensiilor
x close