Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Marcel Ciolacu, despre Liviu Dragnea: "Nu cred că va cădea în capcana adversarilor politici"

Marcel Ciolacu, despre Liviu Dragnea: "Nu cred că va cădea în capcana adversarilor politici"

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a comentat la Antena 3 declaraţiile la adresa partidului făcute de Liviu Dragnea imediat după eliberarea sa din penitenciar.

Marcel Ciolacu, despre Liviu Dragnea: "Nu cred că va cădea în capcana adversarilor politici"
de Claudia Popovici    |    20 Iul 2021   •   22:02

Întrebat cum comentează declaraţiile făcute de fostul lider al partidului după eliberare, liderul PSD, Marcel Ciolacu a spus că nu le va comenta în niciun fel dar a precizat că nu crede că există vreo dispută între conducerea partidului şi Liviu Dragnea.

„Sunt ferm convins că nu trece printr-un moment fericit și nu a trecut nici până acum printr-un moment fericită al existenței sale, este foarte greu. Totuși să nu uităm că a plecat direct la închisoare din scaunul de președinte al Partidului Social Democrat și de președinte al Camerei Deputaților, al treilea om un statul român.

"Nu cred că Liviu Dragnea are un război cu Marcel Ciolacu sau cu PSD" 

Categoric, este uman, să existe un șoc, este uman ca fiecare să avem supărările noastre. Nu cred că domnul Liviu Dragnea are un război cu Marcel Ciolacu, cu conducerea partidului sau cu Partidul Social Democrat. Totuși și partidul și Liviu Dragnea au oferit foarte multe, sunt ferm convins că și-a făcut o analiză a greșelilor personale făcute.

Nu voi comenta o decizie a instanței și nu o să o fac niciodată și nu cred că în acest moment este vreo dispută între Partidul Social Democrat și fostul lider al partidului Liviu Dragnea", a spus Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă celelalte partide ar putea folosi acest moment pentru a încurca politic PSD, Marcel Ciolacu a precizat că Liviu Dragnea nu mai este membru al Partidului Social Democrat până când se termină interdicțiile, categoric nu, există un statut.

„Fiecare om are dreptul să fie reabilitat, nu a făcut vreun demers în acest sens şi juridic nu poate să îl facă.Este posibil adversarii politici ținând cont de degringolada din Guvern și din interiorul PNL-ului și al USR-ului să folosească acest moment, dar nu cred că Liviu Dragnea va cădea în această capcană", a spus Marcel Ciolacu la Antena 3. 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close