Antena 3 Emisiuni Subiectiv Marcel Ciolacu susţine că România riscă să-şi piardă suveranitatea, din cauza datoriilor

Marcel Ciolacu susţine că România riscă să-şi piardă suveranitatea, din cauza datoriilor

de Georgiana Adam    |    08 Aug 2021   •   22:54
Marcel Ciolacu susţine că România riscă să-şi piardă suveranitatea, din cauza datoriilor
Sursa foto: Hepta

Marcel Ciolacu, președintele PSD, susține că în curând România va primi o nouă foaie de parcurs din partea FMI și a Comisiei Europene, pentru limitarea deficitului bugetar și a datoriei publice. Acest lucru ar însemna o pierdere a suveranității pentru România, mai afirmă liderul PSD.

"Domnul Cîțu poate să mintă fără reținere. Avem cea mai mare inflație din Europa, avem cel mai mare deficit din Europa, avem cel mai mare deficit comercial, ne apropiem de cea mai mare datorie externă din Europa. 

Toate acestea duc la pierderea suveranității României ca stat. E pas cu pas, cum spune președintele.

FMI-ul și Comisia Europeană vor decide cum să ne încadrăm din nou în parametri europeni. Președintele să iasă să recunoască faptul că guvernul său este o catastrofă.

Cîțu bagă banii în fondul de rezervă ca să cumpere primarii să câștige alegerile în PNL. E o schemă patentată de domnul Orban, singurul care și-a mai permis așa ceva, pentru a cumpăra primarii PSD să candideze de la PNL", a spus Marcel Ciolacu, duminică seara, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close