Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Marcel Ciolacu prezintă scenariile calculate de PSD pentru demiterea Guvernului Cîțu

Marcel Ciolacu prezintă scenariile calculate de PSD pentru demiterea Guvernului Cîțu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a vorbit despre scenariile pe care le ia în calcul Partidul Social Democrat pentru demiterea lui Florin Cîțu din funcția de premier.

Marcel Ciolacu prezintă scenariile calculate de PSD pentru demiterea Guvernului Cîțu
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3    |    27 Sep 2021   •   21:44

Partidul Social Democrat are două strategii de acțiune împotriva Guvernului Cîțu, în funcție de decizia CCR privind sesizarea, înaintată de Florin Cîțu, de conflict constituțional între Guvern și Parlament privind moțiunea de cenzură.

„Mâine avem decizia CCR-ului. Dacă nu există conflict (n.r. constituțional), imediat intră pe ordinea de zi la vot moțiunea, și tot PSD-ul va vota această moțiune. Convocăm un Birou Permanent Reunit și a doua zi am votat moțiunea. Dacă există conflict, imediat după anunțul deciziei CCR-ului eu am anunțat deja colegii, avem un Consiliu Politic Național.

Dacă există conflict, o să solicit colegilor mei ca mâine să depunem moțiunea Partidului Social Democrat, care este pregătită. Avem semnăturile, avem textul.

O să cerem joi citirea moțiunii dacă este conflict, iar luni cel târziu să avem votul.”

Marcel Ciolacu a comentat organizarea Congresului PNL în timpul pandemiei cu aproape 5.000 de participanți și faptul că președintele Klaus Iohannis a fost surprins în timpul evenimentului fără mască de protecție:

„Cea mai mare sfidare a fost adusă la acest congres românilor. Eu nu am crezut că o să trăiesc un moment în care toți cei 20 de milioane de români sunt sfidați de o formațiune politică, mai mult, o formațiune politică la care au participat prim-ministrul României, președintele Camerei și președintele României. Ne aflăm la 7 ani de când este președinte și încă nu depășește că este președinte al Partidului Național Liberal. (...) S-au încălcat toate regulile. Cum poate să iasă Iohannis în fața românilor și să le spună să poarte mască, să se vaccineze?”
 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu motiune de cenzura
Parteneri
Cod portocaliu de ninsori și viscol
x close