Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Michael Franzese, un fost lider al mafiei din New York, despre arestarea fraţilor Tate: "Este o concidenţă ciudată"

Michael Franzese, un fost lider al mafiei din New York, despre arestarea fraţilor Tate: "Este o concidenţă ciudată"

Michael Franzese, unul dintre cei mai puternici lideri mafioţi, a făcut dezvăluiri despre fraţii Tate. "Sistemul de justiţie nu este întotdeauna corect", spune fostul lider al unui clan mafiot din New York.

de Ştefan Petrică    |    05 Ian 2023   •   03:15

Michael Franzese vorbeşte despre povestea fraţiilor Tate din experienţa pe care a avut-o tatăl său.

"Tata era membru al crimei organizate, în mod clar a comis infracţiuni de-a lungul vieţii sale, a fost judecat de mai multe ori şi în cele din urmă a ajuns sa fie judecat pentru că a pus bazele unei reţele naţionale de spărgători de bănci, dar i s-a înscenat acest lucru", spune Michael Franzese.

"Sistemul de justiţie nu este întotdeauna corect", a mai explicat fostul gangster din New York.

"Greşeala lui Andrew Tate a fost să se poarte nerespectuos cu oamenii puternici care nu aveau aceeaşi părere cu el. Când te pui aşa cu sistemul, e o problemă, oamenii se vor întoarce impotriva ta", a spus Michael Franzese.

Mafiotul menţionează situaţia cu Greta Thunberg şi spune că i se pare ridicolă şi ciudată.

"Este ridicolă toată situaţia cu Greta Thunberg şi cutia de pizza, autorităţiile ştiau unde era Andrew", a mai spus acesta.

"Pentru mine este o coincidenţă faptul ca s-a luat de iubita stângii Greta Thunberg, activista pe probleme de climă şi o zi sau două mai târziu este închis. Este o coincidenţă ciudată".

"Traficul de persoane este o porcărie, nu aş face aşa ceva şi nu cred că Andrw ar face aşa ceva, asta e opinia mea personală", a încheiat Michael Franzese.

×
Subiecte în articol: Andrew Tate Michael Franzese Tristan Tate
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close