Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Mugur Mihăescu, supărat pe românii care nu ies în stradă: Chiar mai aveți ce să mâncați? Chiar vă mai convine ce se întâmplă?

Mugur Mihăescu, supărat pe românii care nu ies în stradă: Chiar mai aveți ce să mâncați? Chiar vă mai convine ce se întâmplă?

"Lumea nu are joburi dar stă acasă, nu se lupta pentru joburi. Lumea simte că e greșit ce se întâmplă dar nu face nimic, stă acasă. Pe cine aș mai apăra eu?" a spus Mugur Mihaescu, duminică, la Antena 3, declarându-se dezamagit de românii care nu își apără drepturile.

Mugur Mihăescu, supărat pe românii care nu ies în stradă: Chiar mai aveți ce să mâncați? Chiar vă mai convine ce se întâmplă?
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    04 Apr 2021   •   23:50

"Eu mă descurc, pot să mă angajez la o televiziune, nu am probleme din punct de vedere material. De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăștia care stau ca melcii acasă?", a intrebat actorul.

"Când este să își ia în propriile mâini destinul, comentează pe Facebook. De ce să mă mai zbat? Pentru cine? Sunt aberații de la un capăt la altul.

Dacă îmi spune un stat din toate astea afectate, din lumea civilizată, în care industriile afectate și oamenii nu și-au primit ajutoarele pentru că au fost împiedicați să își exercite un drept constituțional, dreptul la muncă, eu zic foarte bine.

Cred că este un moment pentru toți să ne reconsiderăm modul de a gândi cu capul nostru, de a vorbi ceea ce nișe pare corect să vorbim, să reconsiderăm modul în care radem, să reconsiderăm că mai trăim într-o democrație și să ne dăm seama că ne îndreptăm spre ceea ce merităm.

Oamenii ăștia persistă în greșeală.

N-ați câștigat nimic. Ați pierdut un an jumate din viață, melcilor."

×
Subiecte în articol: Mugur Mihăescu
Parteneri
Abonează-te la canalul oficial de WhatsApp al Antena CNN
x close