Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Mircea Badea, despre proaspăta mămică externată din spital în halat și șlapi, din cauza garderobei cu program scurt: "România este țara care închide la non-stop"

Mircea Badea, despre proaspăta mămică externată din spital în halat și șlapi, din cauza garderobei cu program scurt: "România este țara care închide la non-stop"

Mircea Badea a vorbit la Antena 3 CNN despre cazul proaspetei mămici care a fost nevoită să plece din spital doar în halat și șlapi, în plină iarnă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Dec 2023   •   23:27

"Asta este brandul de țară. Îți dai seama cum s-au gândit cei de la spital să facă o garderobă și să o închidă la ora trei.  Absolut fabulos.

Dar totuși, dacă unul iese la opt? Asta e. România este țara care închide la nonstop", a declarat Mircea Badea

Reamintim faptul că o tânără, care născuse în urmă cu trei zile, a fost externată cu pruncul nou-născut în brațe doar în halat, lenjerie intimă și șlapi pe motiv că garderoba de unde trebuia să își ia haine a închis la ora 15:00. 

Citește și: Proaspătă mămică, externată doar în halat și șlapi, în plină iarnă, de la spitalul din Baia Mare | "Am mers 120 de kilometri într-o cămașă de noapte murdară"

Proaspăta mămică a fost nevoită să parcurgă distanța de la spitalul din Baia Mare până acasă, la Vișeul de Sus, într-o cămașă de noapte murdară, aceasta fiind și haina în care născuse, dând viață unui bebeluș.  

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close