Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Mugur Mihăescu, despre cazul femeii ucise de câini în Bucureşti: "Asta produce un stat disfuncţional. Demisia trebuie dată pe loc"

Mugur Mihăescu, despre cazul femeii ucise de câini în Bucureşti: "Asta produce un stat disfuncţional. Demisia trebuie dată pe loc"

Mugur Mihăescu a comentat felul în care autorităţile îşi pasează vina în cazul femeii de 44 de ani, ucisă de o haită de câini în Bucureşti. Iată concluziile.

Mugur Mihăescu, despre cazul femeii ucise de câini în Bucureşti: "Asta produce un stat disfuncţional. Demisia trebuie dată pe loc"
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    22 Ian 2023   •   22:40

Este anchetă internă la Poliţia Locală din cadrul Primăriei Sectorului 6, după moartea Anei. Anunţul a fost făcut de Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

Instituţiile pasează vina, în timp ce Primăria Sectorului 6 susţine că Poliţia Locală nu a fost înştiinţată cu privire la situaţia câinilor, însă trei documente arată contrariul. De cealaltă parte, reprezentanţii ASPA susţin că tocmai poliţiştii locali au alungat câinii din zonă atunci când urmau să fie capturaţi.

Între timp, la locul unde Ana a fost omorâtă de o haită de câini, autorităţile continuă acţiunile de prindere a câinilor fără stăpân. Oamenii care locuiesc în zonă spun însă că reprezentanţii ASPA acţionează în zadar şi sunt neprofesionişti, având în vedere că încearcă să prindă câinii cu mâinile goale.

Citeşte şi: Av. Daniel Ionaşcu, despre femeia ucisă de câini în Bucureşti: "Suntem din ce în ce mai puțin normali. Este ruşinos, oamenii responsabili să plece acasă"

Întrebat în cât timp trebuia ca cineva responsabil de această tragedie să îşi dea demisia, Mugur Mihăescu a spus: 

"Democrația percepută la ora actuală în România este cine țipă mai tare are dreptate. Și dacă ți-ai făcut o armată de țipători, dai impresia că ești în majoritate, dai impresia că toată țara gândește așa. Așa se întâmplă peste tot în lume.

La ora actuală, lumea e formată din găști de țipători și de o parte și de cealaltă. E trist ce se întâmplă. Bineînțeles că nimeni n-are nicio vină, să facem mai mult, vorbim așa frumos, cuvinte dintre astea de prin cărți. E puterea noastră să schimbăm, cu noi trebuie să înceapă.

Nu! Există niște instituții ale statului.

Un stat care este disfuncțional, așa cum este la ora actuală și cum a fost de-a lungul ultimilor ani asta produce.

Nu numai cu câini, în altă parte mai mor niște mineri. Deci o disfuncție totală la nivel de stat, dacă nicio niciun organism al statului nu-și mai face treaba. Demisa trebuia dată pe loc", a spus Mugur Mihăescu în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 CNN. 

Citeşte şi: Nicuşor Dan, prima reacţie după moartea Anei, femeia omorâtă de o haită de câini în Bucureşti: "Îmi pare rău că a murit"

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close