Antena 3 Emisiuni Subiectiv Numerologul Romeo Popescu, previziune pentru sfârşitul pandemiei: "Lumea s-a schimbat"

Numerologul Romeo Popescu, previziune pentru sfârşitul pandemiei: "Lumea s-a schimbat"

de Georgiana Adam    |    01 Ian 2022   •   23:00
Numerologul Romeo Popescu, previziune pentru sfârşitul pandemiei: "Lumea s-a schimbat"
Sursa foto: Antena 3

Numerologul și trainerul Romeo Popescu a explicat la Antena 3 motivele pentru care o previziune făcută în 2020 rămâne valabilă în continuare și se va materializa în curând.

Mai exact, Romeo Popescu a indicat luna iunie a anului 2022 drept momentul în care omenirea va vedea sfârșitul pandemiei de COVID.

"E al treilea an de pandemie. Șase, cifra corespunzătoare anului universal și cu șase, cifra corespunzătoare lunii iunie, dau 12, număr ale cărui cifre adunate fac 3.

Este o veste bună, dar se trage o concluzie, pentru că lumea s-a schimbat.

Uite, mergem în oraș și vedem o lume gri, în care oamenii nu mai știu să se distreze. Nu e doar la noi, în România. E o lume gri peste tot.

Vezi sentimente de deznădejde, frustrare, de neputință.

Când în trei ani de zile ai reușit să aduci lucrurile în felul acesta, orice picătură de apă este viață. Numai că tu, în interiorul tău, ești deja schimbat și ești receptiv la stimuli mai mult decât înainte, de teamă", a spus Romeo Popescu la Antena 3, în cadrul emisiunii Subiectiv.

×
Subiecte în articol: Romeo Popescu Copiii pandemiei
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close