Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Nuntă de fițe, cu elicopter și șampanie de 10.000 de euro sticla pentru un controversat om de afaceri din Oradea

Nuntă de fițe, cu elicopter și șampanie de 10.000 de euro sticla pentru un controversat om de afaceri din Oradea

Nuntă de fițe, sticle de șampanie de 10.000 de euro bucata, elicopter pentru miri și o noapte întreagă de spectacol susținut de maneliștii celebri. S-a întâmplat la Oradea, la nunta controversatului om de afaceri Călin Raita.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mai 2023   •   09:26

Detalii despre petrecerea opulentă a dat manelistul Adi de la Vâlcea, într-o postare pe care a făcut-o sâmbătă pe contul lui de TikTok, scriu jurnaliștii de la ebihoreanul.ro.

"Este o nuntă cum nu s-a mai pomenit. Vă dau din culise: eu cânt până la ora 10, apoi de la 10 la 12 - Bogdan de la Ploieşti, de la 12 la 2 Ştefan de la Bărbuleşti, de la 2 la 4 Tzancă, de la 4 la 7 Salam. Vă mai spun una, muriţi: 19 sticle de şampanie a cumpărat, a dat 190.000 de euro! N-a găsit decât 19 în Europa. Ar fi vrut 30, dar nu a găsit decât 19", a povestit Adi de la Vâlcea pe rețeaua de socializare.

Mireasa lui Călin Raita se numește Raluca, iar odată cu nunta, cuplul a sărbătorit și botezul fiului lor, Nicolas Ianis.

Omul de afaceri a fost valutist, iar mai apoi a devenit dezvoltator imobiliar la mijlocul anilor 2000. Presa locală îl consideră un personaj controversat, având mai multe dosare penale în care a fost suspectat de înșelăciune și falsuri, altele în care a fost acuzat de calitatea proastă a construcțiilor și lipsa utilităţilor în cartierele ridicate de el.

În 2010, Călin Raita a divorțat de prima soție cu scandal, după ce a acuzat-o de infidelitate.

În anul 2016, el și fosta sa soție figurau pe primele două locuri pe „lista rușinii” a datornicilor persoane fizice făcută publică de ANAF, fiecare cu peste 7,6 milioane lei datorii.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close