Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Băsescu va face rău în continuare. Ne sabotează cât poate

Ponta: Băsescu va face rău în continuare. Ne sabotează cât poate

Ponta: Băsescu va face rău în continuare. Ne sabotează cât poate
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    18 Aug 2013   •   21:20

În ultimile săptămâni au fost semne clare că relaţia Băsescu - Ponta este una foarte  tensionată.

Câte săptămâni mai ocupă Băsescu fotoliul de la Cotroceni? Jurnalistul Răzvan Dumitrescu a calculat pentru Băsescu AMR-ul în săptămâni.

Mai sunt 68 de săptămâni şi Băsescu pleacă. Sigur, întrebarea e unde pleacă şi pe câţi ia cu el...

Premierul Victor Ponta a vorbit, la "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu", despre ceea ce se întâmplă pe scena politicii româneşti.

Întrebat dacă îl mai suportă încă 68 de săptămâni, Ponta a răspuns: "Tensiuni au fost tot timpul. Uneori mai vizibile, alteori mai puţin vizibile. Anul trecut, după decizia Curţii Constituţionale, prin care a fost repus în funcţie domnul Traian Băsescu, a fost destul de clar că trebuie să stăm până la sfârşitul mandatului. Evident, fiecare săptămână câştigată a fost organizată".

"E bine şi e important acest termen de 68 de săptămâni. Băsescu a făcut enorm de mult rău în cei 9 ani de până acum şi va face rău în continuare. Face în fiecare zi aproape, dar încercăm să controlăm acest rău", a mai spun premierul.

"Nu cred că există un singur om, de partid politic, un om obişnuit, poate doamna Udrea, care să poată spune că în aceşti ani domnul Băsescu i-a făcut bine", a adăugat Ponta.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu".

×
Parteneri
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie
x close