Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Profețiile lui Nostradamus pentru 2023: Un nou Papă şi şapte luni de război. Ce se va întâmpla la Marea Neagră

Profețiile lui Nostradamus pentru 2023: Un nou Papă şi şapte luni de război. Ce se va întâmpla la Marea Neagră

Nostradamus a făcut câteva preziceri înfiorătoare pentru anul viitor. Acesta prevede un posibil război mondial, dar și un mare foc.

Profețiile lui Nostradamus pentru 2023: Un nou Papă şi şapte luni de război. Ce se va întâmpla la Marea Neagră
Sursa foto: Gettyimaes | Hulton Archive / Stringer Gettyimages | D-Keine
de Georgiana Adam    |    28 Dec 2022   •   23:30

Nostradamus a prezis că războiul și foametea vor apărea în 2022, lucru adeverit din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina.

Pentru 2023, specialiștii care au studiat profețiile lui Nostradamus au oferit o nouă listă de evenimente care ar putea avea loc, conform celebrului francez, care a trăit între 1503 și 1566.

Se pare că în 2023, războiului din Ucraina s-ar putea extinde la nivel mondial. „Șapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate”, a notat profetul. De asemenea, Nostradamus menționează două orașe din Franța, Rouen și Evreaux, ar scăpa de un eventual Armaghedon.

Despre lipsa de alimente și foamete, acesta prevede că ”oamenii se vor mânca între ei”. Totodată, el anticipează un an cu temperaturi extrem de ridicate în zona noastră „Peștele viu al Mării Negre va fierbe”.

Conform lui Nostradamus, sunt șanse mari ca anul 2023 să aducă o schimbare la Vatican, existând o profeție care spune că un papă tânăr îl va înlocui pe Papa Francisc, care va fi însă ”ultimul papă adevărat”.

×
Subiecte în articol: Nostradamus
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close