Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv PSD ameninţă cu ieşirea de la Guvernare

PSD ameninţă cu ieşirea de la Guvernare

PSD ameninţă cu ieşirea de la Guvernare. Preşedintele partidului, Marcel Ciolacu, i-a avertizat pe liberali, marţi, că nu se cramponează de guvernare. 

PSD ameninţă cu ieşirea de la Guvernare
Sursa foto: Antena 3
de Milena Niță    |    05 Ian 2022   •   08:43

Declaraţia vine după ce un deputat PNL le-a cerut social-democraţilor să lase decizia privind Certificatul verde la muncă în mâna specialiştilor. 

"Îi transmit domnului Pirtea foarte clar: până să intrăm la guvernare, după doi ani de zile, românii nu mai aveau nicio încredere în sistemul de sănătate, după o guvernare de dreapta. 

Marcel Ciolacu: "PSD nu se cramponează de această guvernare, putem ieşi de la guvernare"

Dacă vrea să vadă aceste evidenţe sau vrea să înceapă să caute vinovaţi, părerea mea este că e o abordare greşită. PSD nu se cramponează de această guvernare, putem ieşi de la guvernare", a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, marţi, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Preşedintele PSD le-a transmis liberalilor că exclude o colaborare plină de conflicte, aşa cum a fost relaţia acestora cu USR.

"Eu nu voi intra împreună cu colegii mei într-o astfel de abordare, într-o coaliţie care a funcţionat cum a funcţionat PNL cu USR. 

Dacă îşi doresc o astfel de abordare colegii mei, şi nu o abordare cu responsabilitate, PSD îşi vede de drumul lui, ne întoarcem la votul românilor", a atras atenţia Ciolacu.

Ameninţarea PSD, după declaraţiile privind certificatul verde la muncă

Avertizarea transmisă de Marcel Ciolacu liberalilor vine după ce deputatul PNL Gabriel Pirtea l-a acuzat pe ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, că este înconjurat de o grupare puternică ce se opune introducerii Certificatului verde la locul de muncă şi i-a cerut să lase decizia în mâna Institutului de Sănătate Publică şi a Comisiei de Epidemiologie din Ministerul Sănătăţii.

"Dacă cineva vrea să ducă această coaliţie – eu nu cred că în acest moment ne permitem să o ducem spre un joc politic şi să încercăm să măsurăm partidele după sondaje şi anumite şmecherii. Eu nu intru în acest joc şi vreau să fiu foarte bine înţeles: această coaliţie este condamnată să reziste până în 2024", a punctat Marcel Ciolacu.
 

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close