Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Rareș Bogdan: Noi nu renunțăm la Florin Cîțu, nu renunțăm la guvernare. Sunt sigur că USR-PLUS nu ne vor împinge spre un Guvern minoritar

Rareș Bogdan: Noi nu renunțăm la Florin Cîțu, nu renunțăm la guvernare. Sunt sigur că USR-PLUS nu ne vor împinge spre un Guvern minoritar

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a vorbit la emisiunea Subiectiv de la Antena 3 despre criză politică generată de demiterea lui Vlad Voiculescu și preluarea mandatului acestuia, la ministerul Sănătății, de către premierul Florin Cîțu.

Rareș Bogdan: Noi nu renunțăm la Florin Cîțu, nu renunțăm la guvernare. Sunt sigur că USR-PLUS nu ne vor împinge spre un Guvern minoritar
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    15 Apr 2021   •   20:39

"Țin să-i amintesc lui Dacian Cioloș că în 2016 a schimbat ministrul diasporei fără a sta de vorba cu domnul Tomac sau domnul Băsescu.", a precizat Rareș Bogdan.

"Cred că cei din USR vor înțelege că e mai important să guvernăm România în această perioada critică, în așa fel încât să asigurăm o guvernare coerentă și echilibrată.

Criza se poate încheia printr-o înlocuire a domnului Voiculescu, asta este cea mai normală variantă.

Iar în cazul în care nu se va încheia așa, sper că toți cei responsabili din Guvernul Romaniiei, de la USR sau PLUS, să continue. Iar noi vom continuă cu mandatul domnului Voiculescu preluat de premierul Citu și delegat colegului nostru Andrei Baciu, pentru a guverna România. Noi nu renunțăm la Florin Cîțu, nu renunțăm la guvernare.

Nu cred că orgoliile vor întuneca rațiunea unor lideri ca Dacian Cioloș, Dan Barna. Sunt sigur că vor înțelege momentul, nu ne vor împinge spre un Guvern minoritar, nu vor abandona guvernarea și se vor gândi în primul rând la interesul național al acestei țări și nu la orgoliile lor.", "a mai spus Rareș Bogdan"

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan PNL Vlad Voiculescu
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close