Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Răzvan Dumitrescu a dezvăluit la Antena 3 tratamentul COVID care l-a vindecat | VIDEO

Răzvan Dumitrescu a dezvăluit la Antena 3 tratamentul COVID care l-a vindecat | VIDEO

Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3, a dezvăluit în ediţia de joi seara, schema de tratament pe care a primit-o de la medicul de familie pentru a se trata de COVID-19.

Răzvan Dumitrescu a dezvăluit la Antena 3 tratamentul COVID care l-a vindecat | VIDEO
de Claudia Popovici    |    18 Mar 2021   •   19:24

La nici 24 de ore de la interviul difuzat de Antena 3 cu medicul pneumolog Flavia Groșan, care susţine că a tratat peste 1.000 de pacienţi cu o schemă de tratament diferită de protocolul adoptat de Ministerul Sănătăţii, s-a sesizat și Colegiul Medicilor. Medicul pneumolog este chemat la discuţii privind încălcarea unor norme deontologice.

Răzvan Dumitrescu realizatorul emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv" de la Antena 3 a dezvăluit în ediţia de joi seara, schema de tratament pe care a primit-o de la medicul de familie pentru a se trata de COVID-19.

"Medicul de familie mi-a dat imediat tratament, deși în ziua în care am fost diagnosticat pozitiv mă simțeam excelent. În afară de răgușeală, aveam o stare extraordinară. Am zis, de ce să iau eu medicamentele astea?

Medic: "Nu ai voie să pierzi nicio zi. Nu ştim cum poate evolua boala"

Mi-a spus ia-le nu ai voie să pierzi nicio zi. Nu știi cum o să evolueze nenorocita asta de boală. Ia toate medicamentele astea. Ești al 1000 lea pe care îl am ca pacient COVID din 3.100 de pacienți.

Am pierdut unul singur, care nu a vrut să ia niciodată medicamente, pe motiv că nu există COVID-19 restul, niciunul nu a intrat în spital", a mai spus Răzvan Dumitrescu.

Eu nu pot să știu ce tratament a fost perescris de acest medic de familie altor pacienţi. Mie mi s-a dat astfel de rețetă și o prezint pentru este rețeta mea, este medicația pe care am luat-o şi mă vedeţi aici în picioare", a mai completat Răzvan Dumitrescu.

Schema de tratament completă în materialul de mai jos

×
Subiecte în articol: Subiectiv tratament COVID-19
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close