Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Renate Weber, scandalizată de bradul din doze de vaccin: "E pentru copii!" | Arafat: "Amenda e distructivă și exagerată. Intenția a fost foarte bună"

Renate Weber, scandalizată de bradul din doze de vaccin: "E pentru copii!" | Arafat: "Amenda e distructivă și exagerată. Intenția a fost foarte bună"

Avocatul Poporului, Renate Weber, a anunţat că instituţia pe care o conduce a sesizat Garda de Mediu, Secretariatul General al Guvernului şi Ministerul Educaţiei în legătură cu bradul de Crăciun făcut din doze de vaccin de la Palatul Copiilor şi a subliniat că în acest caz "puteau fi găsite alte formule".

Renate Weber, scandalizată de bradul din doze de vaccin: "E pentru copii!" | Arafat: "Amenda e distructivă și exagerată. Intenția a fost foarte bună"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    10 Dec 2021   •   21:05

Comisarii Gărzii Naţionale de Mediu au amendat cu 90.000 de lei organizatorul centrului de vaccinare de la Palatul Copiilor, care a autorizat construirea unui brad din recipiente de vaccin, precum şi operatorul autorizat pentru transportul deşeurilor medicale din acelaşi centru.

Mai mult, compania de transport s-a ales şi cu o notificare către Agenţia pentru Protecţia Mediului, în vederea suspendării activităţii, până la remedierea problemelor constatate, privind nerespectarea regimului de transport al deşeurilor medicale, în vederea eliminării.

În schimb, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat că amenda de 90.000 lei este una "distructivă şi exagerată".

×
Subiecte în articol: Renate Weber bradul doze de vaccin amenda
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close