Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Soluţiile PSD la Apocalipsa lui Cîţu: "Lucrurile au scăpat de sub control şi el vrea doar șefia PNL"

Soluţiile PSD la Apocalipsa lui Cîţu: "Lucrurile au scăpat de sub control şi el vrea doar șefia PNL"

Sorin Grindeanu, lider PSD, a dezvăluit care sunt soluțiile la Apocalipsa lui Cîţu. Facturile la energie şi gaze îi sărăcesc pe români, iar lucrurile au scăpat de sub control, este de părere acesta.

Soluţiile PSD la Apocalipsa lui Cîţu: "Lucrurile au scăpat de sub control şi el vrea doar șefia PNL"
de Claudia Popovici    |    30 Aug 2021   •   21:13

Sorin Grindeanu trage un semnal de alarmă şi spune că lucrurile au scapăt de sub control pentru că actuala guvernare şi premierul au un singur scop, preluarea șefiei PNL. Asta în timp ce românii se confruntă cu salarii şi pensii înghețate şi facturi aproape duble la energie şi gaze.

„Situația actuală în care ne aflăm. Avem salariile înghețate prin decizia premierului, pensiile înghețate, alocațiile la fel. Avem aproape o dublare a facturilor la energie, fie că vorbim de energie electrică sau de gaze.

Soluţiile PSD la Apocalipsa lui Cîţu

Noi o să propunem la începutul sesiunii parlamentare următoarele lucruri. În primul rând constituirea a unei comisii la nivelul Parlamentului, în față cărei comisii trebuie să vină ministrul Energiei Consiliul, Concurenței, ANRE și Protecția Consumatorului. Lucrurile au scăpat prea mult de sub control.

A doua propunere pe care o avem este ca în Camera Deputaților, care este cameră decizională din acest punct de vedere, legea consumatorului vulnerabil sa intre cu pe ordinea de zi cu celeritate, astfel încât de la 1 octombrie să intre în vigoare această lege pentru că scumpirile au venit deja.

Dincolo de congresul PNL-ului din 25 şi de preocupările exclusive guvernanților vizavi de congres, aceste facturi aproape dublate au venit deja.

Am văzut propunerile care au venit din partea furnizorilor de energie  cu scăderea a TVA-ul pe lună în acest domeniu

„Trăieşte în altă lume. Cîţu nu vrea decât şefia PNL”

Cîţu nu este de acord cu nimic. Nu este de acord cu mărirea de salarii de alocații. În schimb, îl preocupă un singur lucru să preia șefia PNL-ului în rest lucrurile văd că scapă de sub control

Lumea a vorbit în această zile doar de consumatorul casnic și de consumatorul vulnerabil dar toate aceste lucruri se vor vedea în economie pentru că energia se scumpește și pentru agenții economici pentru cei care produc. Asta va însemna prețuri mai mari peste tot nu doar la utilizatorul casnic, deci este un efect în lanț. Mi se pare că trăiesc în altă lume și nu iau măsurile care treburile", a spus Sorin Grindeanu în emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close