Antena 3 Emisiuni Subiectiv Cifrele adevărului pentru actuala guvernare: 62% din români cred că ne îndreptăm spre o direcție greșită

Cifrele adevărului pentru actuala guvernare: 62% din români cred că ne îndreptăm spre o direcție greșită

de Claudia Popovici    |    20 Iul 2021   •   22:28
Cifrele adevărului pentru actuala guvernare: 62% din români cred că ne îndreptăm spre o direcție greșită
Sursa foto: Hepta

Răzvan Dumitrescu a prezentat în ediția de marţi a emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3, un sondaj de opinie realizat de Avangarde, grupul de studiu socio comportamentale, privind gradul de încredere în actuala guvernare.

Potrivit unui sondaj Avangarde privind percepțiile publice asupra actualei guvernări realizat în perioada 9-19 iulie 2021 pe un eșantion de 903 de persoane, 62% dintre respondenți au apreciat că România se îndreaptă într-o direcție greșită, în timp ce 22% au răspuns că ţara are o direcție bună.

Referitor la necesitatea campaniei de vaccinare, 46% dintre respondenți au spus că este necesară, 36% au răspuns că nu este necesară, în timp ce 4% au apreciat că este necesară doar pentru cei care au vârste de peste 55 de ani.

Întrebați apoi care este principala problemă a țarii pe care Guvernul ar trebui să o rezolve, 17% au indicat sistemul sanitar, 13% economia, 12% infrastructura rutieră, 8% educaţia, 7% pensiile, 6% locurile de muncă, 4% agricultura, 3% alocaţiile.

Întrebați, de asemenea dacă se așteaptă ca în toamnă România să fie lovită de un val 4 al pandemiei COVID-19, 28% au răspuns pozitiv, 32% au răspuns că nu se așteaptă la un nou val.

 

×
Subiecte în articol: sondaj avangarde guvernare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close