Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Ce se va întâmpla cu AUR în sondaje, după nunta-festival. George Simion: "Vrem să câștigăm guvernarea și președinția României"

Ce se va întâmpla cu AUR în sondaje, după nunta-festival. George Simion: "Vrem să câștigăm guvernarea și președinția României"

George Simion a fost întrebat, în această seară, în emisiunea "Subiectiv", moderată de Răzvan Dumitrescu, ce efect va avea asupra sondajelor electorale nunta-festival organizată în localitatea Măciuca, și la care au participat zeci de mii de oameni.

Ce se va întâmpla cu AUR în sondaje, după nunta-festival. George Simion: "Vrem să câștigăm guvernarea și președinția României"
Sursa foto: captura video
de Gabriel Dano    |    29 Aug 2022   •   21:33

Au fost mulți oameni din răuvoitori care ne-au comentat în fel și chip. Nu o să stăm acuma să ne uităm în gura fiecărui omul care comentează. Bineînțeles că tot ce fac e un gest politic. Bineînțeles că multe elemente pe care le-am avut în cadrul nunții au avut ca țintă identitatea națională, rădăcinile noastre, patriotismul, promovarea valorilor autohtone, Basarabia și tot ce ne definește pe mine și pe Ilinca ca și oameni.

Nu cred că sondajele de opinie, sondajele de opinie nu ne dădeau nici cu 2% cu o săptămână înainte să intrăm în Parlament cu 10%. Nu cred că sunt relevante. Ce sunt relevanți sunt românii din rândul cărora ne tragem, printre care mergem zi de zi și vom continua să ținem legătura cu românii pentru a obține un scor electoral fără precedent în România. Vrem să obținem peste 50 % la următoarele alegeri, să câștigăm guvernarea și președinția României", a spus George Simion.

×
Subiecte în articol: George Simion
Parteneri
Horoscop 29 septembrie 2023. Norocoşii zilei
x close