Antena 3 CNN Actualitate Media Mirela Voicu, realizatoarea Voi Cu Voicu: „Mi-am mușcat limba de râs. 22 de minute am încercat să-l scot din minți”

Mirela Voicu, realizatoarea Voi Cu Voicu: „Mi-am mușcat limba de râs. 22 de minute am încercat să-l scot din minți”

Mirela Voicu, realizatoarea Voi Cu Voicu: „Mi-am mușcat limba de râs. 22 de minute am încercat să-l scot din minți”
29 Iul 2016   •   13:54

Mirela Voicu prezintă la Antena 3 emisiunea „Voi cu Voicu”, difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30. Într-un interviu relaxat, Mirela Voicu a povestit pentru ZiarulRing.ro din culisele emisiunii pe care o realizează, dar și din viața ei de dincolo de ecran.

Cum a venit ideea emisiunii „Voi cu Voicu” și ce vedem în emisiunea ta?

Emisiunea a fost mai întâi o ediție specială, după o idee de Marius Huc. Apoi, au venit și altele. Până când s-a permanentizat cumva. Și, într-o zi, Adi Ursu mi-a zis că trebuie să-mi facă botezul la emisiune și i-a dat acest nume. Mișto, de altfel: „Voi cu Voicu”. În emisiunea mea, care e sâmbătă, de la ora 20.30, la Antena 3, vedem invitați senzaționali care vorbesc degajat despre subiecte de interes. E un format aparte, fiind sâmbătă seara, nu este o emisiune închistată, „apretată”. Este o discuție interesantă, presărată cu glume și ironii.

Pe lângă transmiile neconvenționale, am văzut și o farsă făcută de tine. Cum reușești să rămâi serioasă când vezi că interlocutorul își pierde cumpătul?

Jurnalistul e un actor, trebuie să-și intre în rol, în orice rol. Farsele prind foarte bine la public, asta înseamnă că trebuie făcute bine. La farsa făcută lui Ovidiu Grecea, mi-am mușcat limba de râs. 22 de minute am încercat să-l scot din minți și n-am reușit.

Povestește-ne o întâmplare inedită cu o persoană importantă, politician sau nu, de pe teren...

N-am întâmplări cu politicieni. Eu am fost pe eveniment și social. Pe vremea când Băsescu era primar general, înaintea unei conferințe de presă, a intrat în primărie și la un colț de hol, s-a lovit, umăr în umăr, cu viceprimarul, Ioan Enciu. Și Băse îi zice: „Ce faci, mă, de ce nu te uiți pe unde mergi?”. Enciu i-a răspuns, spre deliciul jurnaliștilor: „Dar tu de ce nu mergi, mă, pe un' te uiți?”.

Continuarea pe Ziarulring.ro.

×
Subiecte în articol: Mirela Voicu Voi cu Voicu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close