Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Artişti celebri vor concerta pentru a ajuta copiii săraci. Părintele Damaschin organizează a doua ediție a festivalului caritabil INIMO

Artişti celebri vor concerta pentru a ajuta copiii săraci. Părintele Damaschin organizează a doua ediție a festivalului caritabil INIMO

Părintele Damaschin, cel care a construit adăposturi pentru mamele singure și a oferit o șansă la învățătură pentru peste 10.000 de copii săraci, a vorbit la Antena 3 CNN despre cum poţi şi tu schimba destinul unui copil.

Artişti celebri vor concerta pentru a ajuta copiii săraci. Părintele Damaschin organizează a doua ediție a festivalului caritabil INIMO
Sursa foto: INIMO/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iul 2023   •   00:00

Festivalul INIMO va avea loc între 18 şi 20 august, la Iaşi. Cu banii de pe bilete vor fi ajutaţi copiii care trăiesc în sărăcie extremă.

INIMO este Festivalul Internațional al Familiei, al Vieții și al Faptelor Bune. Smiley, Connect-R, Direcţia 5, Gaşca Zurli dar şi alţi artişti vor urca pe scenă. 

Acest festival este dedicat susținerii celor 10.233 de copii sărmani aflați în grija Asociației Glasul Vieții și a parintelui Damaschin. Poţi cumpăra şi tu o pereche de bascheţi şi ajuţi astfel un copil să meargă la şcoală!

Prin achiziționarea unei perechi de INIMO, donatorii vor primi o invitație la Festivalul INIMO, eveniment ce se va desfășura în perioada 18-20 august pe Stadionul Emil Alexandrescu din Copou.

Donația pentru o pereche de INIMO este 300 de lei (costul îmbrăcării unui copilaș sărman), iar cei care vor participa la festival vor avea șansa să intre automat într-o tombolă ce va oferi ca premiu un apartament sau o excursie în Țara Sfântă.

Părintele Damaschin a vorbit sâmbătă, la emisiunea "Voi cu Voicu", despre proiectul "Încalță România desculță", despre papucii INIMO și despre Festivalul Internațional al Familiei, al Vieții și al Faptelor Bune.

Aflaţi mai multe informaţii urmărind materialul video de mai jos!

Citeşte şi: Părintele Damaschin, după facturile uriașe la adăposturile de mame și copii pe care le-a construit: ”Ne iau banii pentru orfani”

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close