Antena 3 CNN Actualitate Cultură Cum puteți participa la licitația caritabilă pentru militarii răniți. Imagini cu obiectele donate de artiști, jurnaliști, sportivi și oameni politici - VIDEO

Cum puteți participa la licitația caritabilă pentru militarii răniți. Imagini cu obiectele donate de artiști, jurnaliști, sportivi și oameni politici - VIDEO

Cum puteți participa la licitația caritabilă pentru militarii răniți. Imagini cu obiectele donate de artiști, jurnaliști, sportivi și oameni politici - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
01 Noi 2019   •   13:40

România are 14 mii de veterani şi niciun centru pentru militarii răniţi. Realitatea se poate schimba, şi pentru asta este nevoie de implicare. Şi de bani. Primii paşi se fac chiar astăzi, când la Cercul Militar Naţional se organizează o licitaţie caritabilă.

Artişti, sportivi, oameni politici şi jurnalişti cunoscuţi s-au alăturat cauzei şi au donat mai multe obiecte de suflet, care vor fi vândute la licitaţie.

Alpinistul Alex Găvan donează o fotografie realizată la 8035 metri altitudine pe vârful cucerit anul acesta. Iar lângă fotografie este steagul pe care l-a avut ancorat pe cort.

”Nu este o simplă fotografie. În ea se află toată energia mea bună și mai mult decât atât, prin ea curg acele daruri nemărginite pe care eu le-am primit atingând cerul cu mâna la 8.000 de metri plus și acum dau aceste daruri mai departe”, a spus Alex Găvan.

Adidaşii olimpici ai campioanei Gabriela Szabo, tricoul handbalistei Cristina Neagu, o minge semnată de Naţionala U21, căşti militare din teatrele de război sau biciclete pentru maraton  Cântăreața Lora a donat casca de scrimă pe care a purtat-o în videoclipul "Singuri în doi". Acestea sunt doar câteva dintre obiectele donate şi scoase la licitaţie de militari.

Licitaţia ”Pentru Cei Rămaşi” începe astăzi, la ora 18, la Cercul Militar Naţional. Intrarea este liberă.

Cei care nu pot ajunge, dar vor să contribuie, pot licita şi online pe platforma Artmark la categoria: ”Pentru cei rămaşi”.

Antena 3 şi Observator sunt parteneri media unici ai evenimentului. Jurnaliştii celor două posturi au contribuit inclusiv cu donaţii pentru licitaţie.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close