Antena 3 CNN Festivalul Enescu Bilete încă disponibile la concerte excepționale din Festivalul Enescu!

Bilete încă disponibile la concerte excepționale din Festivalul Enescu!

Bilete încă disponibile la concerte excepționale din Festivalul Enescu!
05 Iun 2013   •   17:45
Tetralogia “Inelul Nibelungilor”, în premieră la București; George Enescu în interpretarea Orchestre de Paris; Requiemul lui Verdi și unul dintre cele mai faimoase ansambluri din lume, Orchestra și Corul dell’Accademia Nazionale di Santa Cecilia. Sunt doar câteva dintre concertele-eveniment din Festivalul “George Enescu” (1-28 septembrie) la care încă mai puteți găsi bilete.

 

Unele dintre cele mai frumoase evenimente din Festivalul “George Enescu” care are loc între 1 și 28 septembrie la București și în alte nouă orașe din țară mai au locuri disponibile. Publicul meloman poate asculta pentru prima dată la București întreaga tetralogie “Inelul Nibelungilor”, de Wagner, chiar în anul în care se aniversează două secole de la nașterea compozitorului și 130 de ani de la moartea sa. “Inelul Nibelungilor” poate fi ascultat la București după ce, în vară, va deschide celebra manifestare BBC Proms, sub bagheta unui dintre cei mai aclamați muzicienii ai lumii, Daniel Barenboim, care va fi, de asemenea, prezent în Festival.

 “Inelul Nibelungilor” vine la Sala Palatului în serile de 15, 16, 19 și 22 septembrie într-o superproducție care implică peste 100 de muzicieni, în interpretarea Rundfunk-Sinfonieorchester Berlin, sub bagheta lui Marek Janowski. Biletele pot fi procurate de pe siteul Eventim, precum și din magazinele din rețeaua Eventim.

Verdi, într-o interpretare colosală

Un alt eveniment al Festivalului este Requiem-ului de Verdi într-una dintre cele mai bune interpretări contemporane: sub bagheta dirijorului Antonio Pappano, director muzical al celebrei Royal Opera House Covent Garden, cu orchestra numărul 1 a Italiei, Orchestra dell’Accademia Nazionale di Santa Cecilia. Puteți cumpăra bilete de pe acest link

De asemenea, un moment unic al Festivalului va fi interpretarea Simfoniei Nr.1 de George Enescu – parte din magia Festivalului este redescoperirea compozitorului român în interpretări noi –, sub bagheta dirijorului de origine estoniană laureat cu Grammy, Paavo Järvi. Bilete, aici.

Prețurile biletelor individuale pentru Festival variază între 80 și 45 de lei.

Iată o listă de concerte extraordinare la care mai sunt bilete:

  • Orchestra “Armonia Atenea” (Ateneul Român București) - 8 septembrie (detalii despre concert, aici ; pentru achiziţionarea biletelor, daţi click aici )
  • Orchestra Română de Tineret  (Sala Palatului București) - 8 septembrie (detalii despre concert, aici ; pentru achiziţionarea biletelor, daţi click aici )
  • Orchestra și Corul dell’Accademia Nazionale di Santa Cecilia  (Sala Palatului București) - 12 septembrie (detalii despre concert, aici ; pentru achiziţionarea biletelor, daţi click aici )
  • Orchestre National d’île de France (Ateneul Român București) - 14 septembrie (detalii despre concert, aici ; pentru achiziţionarea biletelor, daţi click aici )
  • Ghislieri Choir & Consort  (Ateneul Român București) - 15 septembrie (detalii despre concert, aici ; pentru achiziţionarea biletelor, daţi click aici )
  • Royal Concertgebouw Orchestra Amsterdam  (Sala Palatului București) - 21 septembrie (detalii despre concert, aici ; pentru achiziţionarea biletelor, daţi click aici )
  • Royal Concertgebouw Orchestra Amsterdam (Sala Palatului București) - 22 septembrie (detalii despre concert, aici ; pentru achiziţionarea biletelor,daţi click aici )
  • Russian National Orchestra  (Sala Palatului București) - 25 septembrie (detalii despre concert, aici ; pentru achiziţionarea biletelor, daţi click aici )
  • Russian National Orchestra (Sala Palatului București) - 26 septembrie (detalii despre concert, aici ; pentru achiziţionarea biletelor, daţi click aici )
  •  Ediția XXI a Festivalului “George Enescu” a depășit toate recordurile de vânzare: abonamentele puse în vânzare în rețeaua Eventim la finalul anului trecut s-au epuizat la doar două ore, în timp ce biletele individuale pentru concertele suținute de Daniel Barenboim și Radu Lupu în deschiderea Festivalului s-au epuizat în doar câteva minute. De asemenea, la mare căutare au fost concertele de la Ateneul Român, din seria “Recitaluri și concerte camerale”. Un alt eveniment unic din acestă ediție a Festivalului este prezența actorului american nominalizat de două ori la premiile Oscar John Malkovich la București, care va urca pe scena Ateneului Român pentru a interpreta un criminal în serie, în opera “The Infernal Comedy”.

     

     

    ×
    Subiecte în articol: festivalul George Enescu
    Parteneri
    Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
    x close