Antena 3 CNN Externe 20 de persoane cer eliberarea lui Gabriel Stati. Printre protestatari se află şi mama miliardarului

20 de persoane cer eliberarea lui Gabriel Stati. Printre protestatari se află şi mama miliardarului

20 de persoane cer eliberarea lui Gabriel Stati. Printre protestatari se află şi mama miliardarului
Sursa foto: Stati
21 Apr 2009   •   13:23

Un grup format din 20 de persoane protestează în faţa Penitenciarului numărul 13 din capitala Republicii Moldova, cerând eliberarea omului de afaceri Gabriel Stati. Potrivit Mediafax, acesta a fost arestat în urma protestelor care au avut loc după alegerile parlamentare.

Printre protestatari a putut fi observaţi şi mama milionarului, angajaţi ai companiilor familiei Stati şi interpreta Doina Sulac.
Gabriel Stati se află în arest preventiv pentru 30 de zile la Chişinău. El a fost reţinut la Odesa şi este suspectat de organizarea violenţelor de la 7 aprilie.
Gabriel Stati este fiul omului de afaceri Anatol Stati, patronul ASCOM Group. Acesta a fost acuzat că a finanţat unele formaţiuni politice din Republica Moldova.
Anatol Stati a negat acuzaţiile, argumentând că familia sa nu doreşte să participe la jocuri politice de proastă calitate.
În urmă cu aproximativ o săptămâna, celebrul actor Steven Seagal, un apropiat al miliardarului moldovean, a declarat într-un mesaj audio că susţine nevinovăţia afaceristului Gabriel Stati. "Cred că Gabi Stati este nevinovat. Consider că singurul lucru pe care l-a făcut el este faptul că şi-a ajutat ţara şi oamenii din această ţară", a spus actorul american .
Antena3.ro

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close