Antena 3 CNN Externe A făcut sex cu doctorul, în timp ce soţul ei se afla în sala de aşteptare

A făcut sex cu doctorul, în timp ce soţul ei se afla în sala de aşteptare

A făcut sex cu doctorul, în timp ce soţul ei se afla în sala de aşteptare
Sursa foto: cabinet medical
28 Aug 2009   •   13:15

Scandal în Marea Britanie, după ce o femeie a declarat că facut sex cu un doctor, în timpul consultaţiei. Ca şi cum nu era de ajuns, femeia a povestit că în timp ce ea întreţinea relaţii sexuale cu medicul, soţul ei se afla în sala de aşteptare.

Informaţiile au ajuns la urechile membrilor Consiliului General al Medicilor. Aceştia au început o anchetă în acest caz, arată The Telegraph.

În cadrul audierilor, femeia a povestit că are o relaţie extraconjugală cu doctorul Michael Rusling, în vârstă de 48 de ani. Ea a dezvăluit amănunte picante din relaţia cu doctorul, inclusiv episodul în care ar fi făcut sex cu el în timp ce soţul o aştepta la câţiva metri de cabinet.

"Era să cadă de pe canapea când i-am spus că soţul meu se află în camera alăturată", a declarat femeia. Aceasta a mai povestit că, în cele şapte luni de relaţie, partidele de sex ar fi avut loc de cele mai multe ori la ea acasă.

Cum era de aşteptat, femeia a fost părăsită de soţ şi se află în proces de divorţ. Identitatea femeii nu au fost făcută publică. Doctorul a negat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu pacienta sa în cabinetul medical.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marea Britanie doctor
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close