Antena 3 CNN Externe A mai murit unul dintre copiii împușcați de elevul de 13 ani din Belgrad! Bilanțul masacrului din Serbia a ajuns la zece morți

A mai murit unul dintre copiii împușcați de elevul de 13 ani din Belgrad! Bilanțul masacrului din Serbia a ajuns la zece morți

Bilanțul masacrului de la școala din Belgrad a ajuns la zece morți. Încă un copil a murit după ce a fost împușcat de colegul său de 13 ani.

de Mia Lungu    |    15 Mai 2023   •   17:04

Zece persoane și-au pierdut viața, dintre care nouă sunt copii, după atacul armat de la școala din Belgrad comis de un elev de 13 ani.

Ultimul copil care și-a pierdut viața suferise răni grave și era internat la Terapie Intensivă. În ciuda eforturilor depuse de medici, acesta nu a mai putut fi salvat.

Citește și: Elevul ucigaș de 13 ani din Belgrad le pune medicilor, zilnic, aceeași întrebare: "Întreabă cel puțin o dată pe zi"

"De ce faci asta? Opreşte-te!": Fiica antrenorului de la SCM Zalău ar fi încercat să îl oprească pe elevul ucigaș din Belgrad

Fiica antrenorului echipei de volei SCM Zalău. Dragan Kobiljski, a fost ucisă în atacul armat dintr-o şcoală din Belgrad, pe 3 mai. La înmormântare, s-a aflat că aceasta ar fi încercat să-l oprească pe elevul care a provocat tragedia.

Preotul care a oficiat slujba de înmârmântare a vorbit despre curajul fetei care s-a pus în faţa băiatului criminal, salvând astfel alte vieţi. Episcopul Ilarion a povestit, la înmormântare, ultimele clipei ale copilei. 

„Este foarte dificil pentru mine să vorbesc azi. E multă durere, mult chin, dar ne rugăm la Dumnezeu să le dea tărie părinţilor, să continue să trăiască pentru Emma. Este un soldat şi un erou al lui Hristos, şi nu este o coincidenţă că cei mai buni dintre noi cad, pentru ca noi să putem continua să trăim ca urmare a sacrificiului lor. 

Ar trebui să ne rugăm şi pentru acel elev, şi sufletul lui chinuit. 

Emma a stat în faţa răului din acel băiat şi a spus: De ce faci asta? Opreşte-te. 

Le-a dat timp unor copii să se salveze. Când ne vom întâlni în lumea cealaltă, îi vom mulţumi pentru că ne-a protejat şi apărat", a fost mesajul transmis de preot la înmormântare, potrivit Blic.rs 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close