x close

A renunțat la job-ul ei stabil pentru o idee trăsnită care i-a venit peste noapte. A ales exact ce și-a dorit și acum e convinsă că e cea mai bună decizie pe care a luat-o vreodată

20 Iun 2019   •   21:23
A renunțat la job-ul ei stabil pentru o idee trăsnită care i-a venit peste noapte. A ales exact ce și-a dorit și acum e convinsă că e cea mai bună decizie pe care a luat-o vreodată foto- Pexels

O tânără de 28 de ani a renunțat la jobul ei din cinema, unde câștiga aproape 8.000 de lire sterline, pentru a face ce își dorea cu adevărat. 

Sarah Hughes lucra într-un cinematograf, iar la un moment dat i-a venit ideea să-și înceapă o afacere pe cont propriu și să-și folosească cunoștințele muzicale. 

După șase ani de când a luat această decizie, a reușit să-și cumpere o proprietate, o casă cu trei dormitoare în care locuiește cu soțul ei, Gareth. 

Concret, job-ul lui Sarah constă în a scrie și a produce jingle-uri, acele melodii scurte folosite în publicitate sau pentru alte utilizări comerciale. De regulă, radiourile folosesc aceste semnale audio pentru identificarea postului. 

„Nu mulți pot să cânte, să scrie, să producă un jingle întreg singuri”, a spus tânăra, potrivit job-ad-business-16548067" target="_blank">Mirror. 

Lucrează doar trei-patru ore pe zi, patru zile pe săptămână, și fiecare jingle pe care îl face necesită 30 de minute din timpul ei, nepunând în calcul și alte revizuiri. 

Pentru această activitate, Sarah câștigă aproximativ 7.700 de lire sterline pe lună, ceea ce înseamnă în jur de 92.000 de lire sterline pe an. 

Citeşte mai multe despre:

job idee noapte decizie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati