Acest om este considerat un ZEU. Ce a reuşit să facă este un fenomen unic. Mii de români vor să fie ca el

de O.P.    |    01 Iul 2012   •   15:33
Acest om este considerat un ZEU. Ce a reuşit să facă este un fenomen unic. Mii de români vor să fie ca el

Povestea lui începe în Miami Florida, într-o familie destul de ciudată pentru vremurile noastre. Are un frate care este magician, însă originile sale sunt evreieşti. Michael "The Grinder" Mizrachi are 31 de ani şi şi-a dorit de când se ştie să fie doctor.

Părinţii l-au îndrumat şi sprijinit spre această carieră, dar mirajul banilor l-a atras către un nou domeniu: jocul de poker. Americanul a devenit un profesionist, iar acum a câştigat de pe urma turneelor de poker mai bine de 7.000.000 de dolari.

Ultima lovitură, pentru care a fost recunoscut în întreaga lume, a fost câştigarea turneului The Poker Player Championship 50.000 $. , turneu la care numai taxa de înscriere este 50.000 de dolari.

Mizrachi a câştigat marele premiu de aproape 1.500.000 de milioane de dolari, fapt ce i-a adus respectul dar şi invidia colegilor de masă.

Pokerul a devenit un fenomen care ia amploare şi în România. Mii de tineri, atraşi de mirajul banilor câştigaţi uşor, stau ore în şir în faţa calculatoarelor încercând să facă bani prin jocul de cărţi.


x close