Antena 3 Externe Acest tânăr a fost părăsit de iubit. Ce s-a întâmplat cu inima lui în acea zi. Totul a fost înregistrat

Acest tânăr a fost părăsit de iubit. Ce s-a întâmplat cu inima lui în acea zi. Totul a fost înregistrat

25 Ian 2016   •   12:27
Acest tânăr a fost părăsit de iubit. Ce s-a întâmplat cu inima lui în acea zi. Totul a fost înregistrat
Sursa foto: Foto: Twitter

Despărțirea de persoana iubită poate fi o experiență traumatizantă petru oricine și poate provoca chiar și probleme de sănătate. Acest lucru a fost demonstrat de un tânăr din Israel, în vârstă de 28 de ani, care a fost părăsit de iubitul lui. În momentul în care a aflat, prin telefon, că prietenul lui intenționează să-l părăsească, israelianul purta la mână în dispozitiv care măsoară bătăile inimii.

Dacă în mod normal, dispozitivul înregistra un ritm cardiac de 72 de bătăi pe minut, în momentul în care a aflat trista veste, aparatul a înregistrat nu mai puțin de 118 de bătăi pe minut.

„Înregistrarea făcută de dispozitiv este o confirmare a ceea ce simțeam e în acele momente. Puteam practic să demonstrez cât de rău mă simțeam”, a mărturisit tânărul potrivit Daily Mail.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close