Antena 3 CNN Externe Actriţă tatuată în cinstea lui Berlusconi : "Bărbatul care mi-a schimbat viaţa. S.B."

Actriţă tatuată în cinstea lui Berlusconi : "Bărbatul care mi-a schimbat viaţa. S.B."

Actriţă tatuată în cinstea lui Berlusconi : "Bărbatul care mi-a schimbat viaţa. S.B."
Sursa foto: tatuaj
30 Iul 2009   •   11:58

Scandalul sexual în care este implicat Silvio Berlusconi este departe de final. Mai ales că a apărut încă o femeie în peisaj. Este vorba despre actriţa Sabina Began , în vârstă de 34 de ani. Ea i-ar fi făcut cunoştinţă lui Berlusconi cu omul de afaceri, Giampaolo Tarantini, care a fost acuzat că plătea femei pentru a le aduce la reşedinţa premierului italian, scrie The Telegraph.

Se pare că întâlnirea cu premierul a marcat-o atât de mult, încât şi-a tatuat pe gleznă un mesaj pentru premier: ?Bărbatul care mi-a schimbat viaţa. S.B.?. Iniţialele care apar în tatuajul femeii corespund cu cele ale prim-ministrului italian Silvio Berlusconi.

Actriţa a apărut în mai multe producţii ale companiei media deţinută de Berlusconi, Mediaset TV. În plus, ea este familiarizată cu petrecerile date de premier, la care a participat de nenumărate ori.

Cu puţin timp în urmă, presa italiană a dezvăluit faptul că premierul itlian Silvio Berlusconi i-a oferit un loc în Parlamentul European unei prostituate cu care se pare că a întreţinut relaţii sexuale.

Potrivit unui sondaj realizat de institutul IPR , rata de popularitate a lui Silvio Berlusconi a scăzut semnificativ. Pentru prima oară de la revenirea sa la putere în 2008, popularitatea lui Berlusconi a scăzut la 49%. În apărarea sa, premierul nu a spus decât : "Nu sunt un sfânt, sper că aţi înţeles asta deja.?

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: tatuaj
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close