Antena 3 CNN Externe Administrator de insulă tropicală: Cel mai dorit job din lume, câştigat de un britanic (VIDEO)

Administrator de insulă tropicală: Cel mai dorit job din lume, câştigat de un britanic (VIDEO)

Administrator de insulă tropicală: Cel mai dorit job din lume, câştigat de un britanic (VIDEO)
Sursa foto: Ben Southall
06 Mai 2009   •   12:31

Un britanic a reuşit să câştige concursul pentru cel mai dorit job din lume. În vârstă de 34 de ani, Ben Southall a fost ales să administreze insula tropicală Hamilton, din apropierea Australiei, anunţă Times Online.

Cel mai dorit joc din lume a avut şi cel mai greu ?interviu?, iar numărul de candidaţi nu a fost nici el de neglijat. Nu mai puţin de 34.683 de persoane au candidat pentru acest loc de muncă.

Ben Southall, fericitul câştigător al job-ului, va trebui să exploreze superbul teritoriu. Timp de şase luni, el va fi plătit pentru a explora împrejurimile, atât pe pământ cât şi în apă. Bărbatul va ţine un jurnal online în care va include toate informaţiile despre descoperire sale, precum şi materiale video.

Britanicul va lucui într-o vilă amenajată special pentru el şi nu va trebui să plătească chirie. Vila are şi două dormitoare pentru oaspeţi, piscină şi spa, de care se vor bucura şi eventualii invitaţi sau turişti.

Salariul pe care îl va primi britanicul se ridică la 70.000 de lire sterline, pentru şase luni de muncă.

Insula face parte din Marea Barieră de Corali, de pe coasta de nord-est a Australiei. Campania pentru acest job a demarat în luna ianuarie, printr-un anunţ pe internet.Scopul campaniei este de a promova turismul australian.



Antena3.ro

×
Parteneri
Româncă, pion important al cartelului de droguri Sinaloa din Spania
x close