Antena 3 CNN Externe Al -Qaeda speră că armele nucleare pakistaneze vor fi folosite contra SUA

Al -Qaeda speră că armele nucleare pakistaneze vor fi folosite contra SUA

Al -Qaeda speră că armele nucleare pakistaneze vor fi folosite contra SUA
Sursa foto: Moustafa Abul Yazid
24 Iun 2009   •   13:04

Comandantul operaţiunilor al Qaeda din Afganistan declara că în caz că guvernul pakistanez va pica, el speră că armele sale nucleare vor fi confiscate de musulmani pentru a le folosi contra SUA.
Moustafa Abul Yazid a dat un interviu postului arab al Jazeera, în care a fost întrebat şi de relaţia reţelei teroriste cu Iran, dar Abul Yazid a negat orice relaţie cu acest stat.

?Între noi există duşmănie din cauza a ce le fac suniţilor?, referindu-se la atacuri iraniene asupra musulmanilor suniţi din Iran şi Irak. Abul Yazid arăta că al Qaeda nu a atacat Iranul până acum deoarece aşteaptă ?condiţiile şi timpul potrivit .?
Comandantul al Qaeda a negat şi orice relaţii cu grupul libanez Hezbollah.

Abul Yazid mai arăta organizaţia va continua să planifice şi îndeplinească atacuri majore. Referindu-se la posibile negocieri cu americanii, acesta arăta că dacă SUA acceptă să devină stat musulman, se va pune capăt luptelor. Dacă refuză, dar acceptă condiţiile impuse, se va ajunge la un armistiţiu, arăta şeful terorist.
La 10 ani după crearea unui califat musulman, SUA va fi invitată din nou la islam. Dacă nu acceptă va trebui să plătească o taxă specială pentru non-musulmani, ?jizya?.
Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close