Antena 3 CNN Externe Alec Baldwin a revenit pe Twitter cu un mesaj ciudat, cu o zi înainte de incidentul fatal. Întrebările care așteaptă răspuns după ce actorul și-a împușcat doi colegi

Alec Baldwin a revenit pe Twitter cu un mesaj ciudat, cu o zi înainte de incidentul fatal. Întrebările care așteaptă răspuns după ce actorul și-a împușcat doi colegi

Regizorul Joel Souza, a doua persoană împușcată de actorul și producătorul Alec Baldwin, se afla, vineri, în stare critică la Centrul Medical Regional Christus St. Vincent, relatează presa americană.

Alec Baldwin a revenit pe Twitter cu un mesaj ciudat, cu o zi înainte de incidentul fatal. Întrebările care așteaptă răspuns după ce actorul și-a împușcat doi colegi
de Adrian Iclozan    |    22 Oct 2021   •   12:47

Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost dus la spital cu ambulanța.

Halyna Huchins, directoarea de imagine lovită de proiectilul tras din arma mânuită de Baldwin, a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Universitar din New Mexico, unde a fost declarată moartă de medici.

În calitate de producător, Baldwin a mai colaborat în 2019 cu Joel Souza  la filmul "Crown Vic", regizat de acesta din urmă și avându-l pe Thomas Jane în rol principal.

Investigația poliției este în desfășurare și s-a aflat că Baldwin a fost interogat de anchetatori.

Publicația Santa Fe New Mexican a scris că actorul a fost văzut, joi, în lacrimi, în fața biroului șerifului din localitate.

Încercările de a obține o declarație de la el au fost fără rezultat.

Conform unui purtător de cuvânt al actorului, cele două victime ale lui Baldwin au fost împușcate "accidental" în urma unui "rateu al unui pistol de recuzită încărcat cu gloanțe oarbe".

Associated Press remarcă faptul că descărcarea unei arme cu gloanțe oarbe la o distanță moderată nu ar trebui să fie mortală.

Alec Baldwin. Aspectele pe care urmează să le lămurească ancheta în cazul tirului fatal

Între timp, internauții remarcă faptul că ancheta polițienească trebuie să vină cu răspunsuri la mai multe întrebări, care sunt momentan nelămurite de primele relatări ale tragicului eveniment de joi.

  • Astfel, investigația trebuie să lămurească de ce Alec Baldwin a îndreptat arma de recuzită spre directoarea de imagine Halyna Huchins, al cărei rol este, în mod normal, în spatele aparatului de filmat.
  • De asemenea, rămâne de elucidat de ce Baldwin a împușcat două persoane, dacă a fost tras un singur foc sau arma a fost descărcată de mai multe ori.
  • Cel mai critic aspect de lămurit este cum a ajuns un glonț letal într-o armă de recuzită, care trebuie verificată și încărcată cu gloanțe oarbe de către armurierul responsabil din echipa de producție a filmului.

Așa cum se întâmplă în astfel de circumstanțe, drama a scos la lumină elemente din trecut pe care unii internauți încearcă să le pună în legătură cu evenimentele curente.

Alec Baldwin. Postare din 2017: "Cum e să omori pe cineva din greșeală?"

Astfel, pe Twitter a fost redistribuită o postare a lui Alec Baldwin din toamna lui 2017, care face referire la un incident în care un polițist a împușcat mortal un suspect în zona Huntington Beach din Los Angeles.

"Mă întreb cum e să omori din greșeală pe cineva", a scris atunci actorul  (foto următoare).

Ancheta și procesul care au urmat au relevat însă că ofițerul l-a împușcat cu intenție, de șapte ori, pe suspect, în urma unei altercații iar instanța a decis că polițistul a fost îndreptățit să utilizeze forța letală.

Alec Baldwin. Postare cu o zi înainte de incidentul mortal: "Ce?" Replicile internauților

Pe contul de Twitter al lui Alec Baldwin (@AlecBaldwIn) este o singură postare recentă și lapidară, din 20 octombrie.

Mesajul este "What?" (Ce?) și nu lămurește prea mult la ce se referă această interogație.

Oricum, internauții au folosit oportunitatea acestui mesaj pentru a replica în legătură cu incidentul letal de joi.

"Te-ai întors (pe Twiter) după mai multe luni de absență. Mă bucur că îți marchezi revenirea cu o astfel de declarație impresionantă. Bine ai revenit", îi scrie lui Baldwin utilizatorul @rileysdad6419

"Nu pentru multă vreme, după ce s-a întâmplat astăzi (joi, n.r.)", remarcă @superxpaul.

"Între 20 și 25 de ani, fără posibilitatea de a fi eliberat condiționat", îi transmite actorului utilizatorul @KidPalmetto.

"- De ce erau gloanțe în arma de recuzită?", întreabă, la rândul său, @Corrina84013894.
"- Întreabă-l pe Brandon Lee", îi răspunde @screvane, indicându-l pe fiul lui Bruce Lee, care a murit, la rândul său, ucis de un pistol de recuzită.

Alți internauți își exprimă susținerea și compasiune față de actor, dar și față de directoarea de imagine Halyna Hutchins.

×
Subiecte în articol: Alec Baldwin Twitter Halyna Hutchins
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close