Antena 3 Externe Lidera unei cult religios, moartă după ce a băut argintul lichid pe care secta îl vindea drept remediu anti-COVID 

Lidera unei cult religios, moartă după ce a băut argintul lichid pe care secta îl vindea drept remediu anti-COVID 

de Georgiana Adam    |    06 Mai 2021   •   22:21
Lidera unei cult religios, moartă după ce a băut argintul lichid pe care secta îl vindea drept remediu anti-COVID 

Amy Carlson, 45 de ani, lidera sectei "Iubirea a învins", a fost găsită moartă într-un sediu al acestui cult religios din Moffat, statul american Colorado, scrie presa internaţională.

Trupul femeii, numită "Zeiţa mamă" de cei ce făceau parte din sectă, era într-o stare avansată de descompunere şi decorat cu luminițe de Crăciuni.

Cauza exactă a morții urmează să fie stabilită, dar anchetatorii au spus că femeia a murit în cursul lunii martie, după ce a băut argint coloidal.

Secta vindea argintul drept remediu anti-COVID şi fusese avertizată în trecut de FDA, autoritatea americană de autorizare a produselor medicamentoase, pentru publicitate înșelătoare la produse neaprobate ca remedii în tratarea coronavirusului. 

Un copil de doi an şi o adolescentă de 13 ani s-ar fi aflat în casă la momentul găsirii cadavrului.

Poliția a arestat șapte persoane, membri ai sectei, care au fost acuzate de profanare de cadavre şi abuzuri comise asupra unui minor. 

Secta condusă de Carlson a fost înființată în 2018 şi se baza pe dogma că lidera grupării este o divinitate care încerca să salveze omenirea timp de 19 miliarde de ani.

O altă credință a membrilor era aceea că Amy Carslon, o fostă angajată la McDonald's, fusese fiica lui Donald Trump într-o viaţă anterioară şi că, într-o zi, avea să conducă 144 de mii de aleși într-o a cincea dimensiune.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close