Antena 3 CNN Externe Angela Merkel a fost atacată cu roșii în timpul unui miting electoral - VIDEO

Angela Merkel a fost atacată cu roșii în timpul unui miting electoral - VIDEO

Angela Merkel a fost atacată cu roșii în timpul unui miting electoral - VIDEO
06 Sep 2017   •   08:29

Angela Merkel a fost atacată cu roșii marți, în timp ce susținea un discurs în cadrul unui miting electoral susținut în sudul Germaniei.

Poliția a precizat că roșiile au fost aruncate spre scena unde se afla cancelarul german. Stropi dintr-o roșie au ajuns pe șoldul ei, iar o roșie a nimerit-o pe moderatoarea Claudia von Brauchitsch, care se afla alături de cancelar.

Angela Merkel a reacționat cu calm și i-a întins o batistă moderatoarei ca să se șteargă. În momentul în care au fost aruncate roșiile din mulțime cancelarul german deja își termina discursul.

În timpul discursului, persoane din mulțime au fluierat și strigat: "Trădătoare de popor", "Ipocrită" și "Mincinoasă", insulte folosite adesea de către membrii grupărilor de extrema dreaptă din Germania.

Potrivit autorităților, la miting au participat aproximativ 3.000 de persoane, dintre care cei mai mulți au aplaudat discursul Angelei Merkel.

Cu toate acestea, au existat și altercații între susținătorii și adversarii cancelarului, poliția indicând că a reținut datele de identitate a șase persoane.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: merkel rosii miting discurs sustinatori
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close