Antena 3 CNN Externe „Asta este cea mai fericită zi din viaţa mea!” Orice vis este măreţ şi merită îndeplinit. Intră în sala de jocuri a lui Caine!

„Asta este cea mai fericită zi din viaţa mea!” Orice vis este măreţ şi merită îndeplinit. Intră în sala de jocuri a lui Caine!

„Asta este cea mai fericită zi din viaţa mea!” Orice vis este măreţ şi merită îndeplinit. Intră în sala de jocuri a lui Caine!
Sursa foto: Foto: Facebook
12 Iun 2012   •   13:54

Caine Monroy este un băieţel american în vârstă de 9 ani. Caine a visat la ziua în care va avea propria sală de jocuri. După luni întregi de muncă, băiatul şi-a realizat visul.

El şi-a construit singur propria sală de jocuri în magazinul de piese auto al tatălui său, folosindu-se de cartoane şi jucării mai vechi. A proiectat şi realizat cu minuţiozitate toate „aparatele” şi jocurile. Apoi a aşteptat să apară clienţii.

Din păcate, în primă fază, ei nu au venit. Magazinul tatălui său nu are prea mulţi clienţi, aşa că tot efortul lui Caine părea în zadar.

Asta până în ziua în care în care producătorul de film Nirvan Mullick a intrat în magazinul de piese auto să cumpere un mâner pentru portiera Toyotei sale. A fost impresionat de proiectul băiatului şi s-a decis să-l ajute cu tot ce-i stătea în puţinţă.


Foto: Caine şi Nirvan vor rămâne, cu siguranţă, prieteni pe viaţă

Nirvan a realizat un scurtmetraj pe această temă, un blog  şi un cont de Facebook pentru proiectul băiatului.

Şi nu s-a oprit aici. Ca orice afacere care se respectă, sala de jocuri a lui Caine a avut parte şi de o petrecere de inaugurare ca la carte.

La finalul zilei, Caine s-a întors către Nirvan şi i-a spus: “Asta este cea mai fericită zi din viaţa mea!”






 


 

×
Subiecte în articol: jocuri sala de jocuri SUA
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close