Antena 3 CNN Externe Autorul atentatului din Germania a omorât 15 persoane ?din plăcere?

Autorul atentatului din Germania a omorât 15 persoane ?din plăcere?

Autorul atentatului din Germania a omorât 15 persoane ?din plăcere?
Sursa foto: Germania
19 Mar 2009   •   13:14

Tim Kretschmer, autorul masacrului din Germania, în urma căruia 15 persoane au fost ucise într-o şcoală, a omorât din plăcere. Potrivit The Times, a ucis cele 15 persoane pentru a se ?distra". Mai mult, acesta începuse să căute o a doua şcoală pentru a-şi continua atacul.

Aceste declaraţii aparţin lui Igor Wolf, un german în vârstă de 41 de ani. Germanul a fost obligat de Kretschmer, care l-a ameninţat cu arma, să-l ajute să se îndepărteze de şcoala unde a avut loc masacrul.

Potrivit lui Wolf, adolescentul i-ar fi spus că a ucis toţi acei oameni "pentru că e distractiv?. "Crezi că am putea găsi o altă şcoală? Am omorât deja 15 persoane în fosta mea şcoală, dar nu am terminat pe ziua de azi", ar mai fi spus Tim Kretschmer.

Sub ameninţarea armei, Wolf a condus aproximativ 40 de kilometri, apoi a oprit pe un câmp şi a luat-o la fugă cu cheile. La puţin timp după aceea, Tim Kretschmer s-a sinucis.

Cu numai câteva zile în urmă, familia adolescentului care a ucis 15 persoane a făcut prima declaraţie de la producerea tragediei.

"Ne întrebăm cum a putut face aşa ceva? De ce nu am observat ura şi disperarea lui? Înainte de acest eveniment, eram o familie complet normală. Nu credeam că Tim este capabil de aşa ceva".

Tragedia a avut loc pe 11 martie la o şcoală din apropiere de Stuttgart, în sud-vestul Germaniei, mai exact la colegiul Albertville-Realschule din Winnenden. 15 persoane au fost ucise, în urma incidentului.

Antena3.ro

×
Parteneri
Restricții de circulație, pe cele mai mari artere din București, în acest weekend
x close