Antena 3 CNN Externe Aventuri la volan | Un bătrân din Slovenia a condus pe contrasens

Aventuri la volan | Un bătrân din Slovenia a condus pe contrasens

Un bătrânel de 78 de ani din Slovenia a scos din minţi o mulţime de automobilişti, pe principala autostradă a ţării. La ieşirea dintr-un tunel, pensionarul şi-a întors maşina şi şi-a continuat liniştit drumul pe contrasens, spre disperarea şoferilor care veneau din direcţia opusă.

Aventuri la volan | Un bătrân din Slovenia a condus pe contrasens
Sursa foto: sosea
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Ian 2010   •   12:48

Accidentele au fost evitate doar printr-o minune. La această minune a ajutat însă şi sistemul impecabil de semnalizare de pe autostradă.

Semafoarele din tunel au fost imediat acţionate, pentru a-i opri pe şoferii care circulau cum trebuie. Bătrânelul neglijent nu a părut deloc surprins că întâlnea numai vehicule mergând în direcţie opusă.

Ca peste tot, şi aici s-a găsit un şofer de camion care a trecut nepăsător peste stop, crezând că nu-l vede nimeni. El a mai şi lovit uşor, în trecere, o altă maşină. În acest timp, pensionarul îşi vedea de drum. Nici măcar uşorul accident la care a fost martor nu i-a dat de gândit.

Bătrânelul şi-a continuat netulburat drumul şi după ce a ieşit din tunel, iar ceilalţi participanţi la trafic s-au străduit, de voie de nevoie, să-i lase cale liberă. Maşina a ieşit din raza camerelor de supraveghere şi a fost, în sfârşit, oprită de poliţişti.

Imaginile au fost postate pe internet, unde comentatorii au fost de părere că, la vârsta sa înaintată, bătrânelul ar face bine să rămână acasă şi să nu se mai aşeze niciodată la volan.

×
Subiecte în articol: batran contrasens masina
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close