Antena 3 CNN Externe Bărbatul care a ţinut-o sechestrată pe Jaycee Dugard 18 ani, bănuit de zece crime

Bărbatul care a ţinut-o sechestrată pe Jaycee Dugard 18 ani, bănuit de zece crime

Bărbatul care a ţinut-o sechestrată pe Jaycee Dugard 18 ani, bănuit de zece crime
Sursa foto: Phillip Garrido
30 Aug 2009   •   10:04

Cuplul american care a răpit şi violat o fată timp de 18 ani a negat toate acuzaţiile. Cu toate acestea, poliţia îl suspectează pe bărbat şi că ar fi ucis zece prostituate în anii '90. Cazul fetiţei răpite a şocat întreaga lume iar presa îl compară cu cel al lui Josepf Fritzl, austriacul care şi-a sechestrat şi violat fiica timp de 24 de ani.

Phillip şi Nancy Garrido au negat că au răpit, sechestrat şi violat timp de 18 ani o tânără în casa lor din Antioch, California. Cei doi au pledat "nevinovat" în faţa celor 29 de capete de acuzare. Mai mult, într-un interviu luat de jurnaliştii locali, bărbatul pare chiar mândru de faptele sale. "Acest lucru m-a ţinut ocupat foarte, foarte mulţi ani şi mi-a schimbat viaţa. O să aflaţi o poveste extrem de interesantă de la martori şi de la victime", a declarat presei Phillip Garrido.

Potrivit anchetatorilor, Jaycee Dugard, pe atunci în vârstă de 11 ani, a fost răpită la 10 iunie 1991, de două persoane care au urcat-o cu forţa într-o maşină. După atâţia ani, părinţii fetei îşi pierduseră orice speranţă de a o mai vedea.

Femeia, acum în vârstă de 29 de ani, are şi două fiice împreună cu răpitorul ei. În plus, poliţia bănuieşte că bărbatul ar putea avea legătură cu uciderea neelucidată a zece prostituate în anii '90. "S-a descoperit că cei doi copii minori erau ai lui Jaycee şi ai bărbatului, Garrido. Cei doi, împreună cu Nancy Garrido locuiau împreună în locuinţa din Antioch încă de la răpire", a declarat poliţistul Fred Kollar.

Cazul este asemănător cu cel în care a fost implicat Josef Fritzl. Austriacul a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru că şi-a sechestrat şi violat fiica timp de 24 de ani.

Antena 3

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close