Antena 3 CNN Externe Bill Gates le răspunde conspiraționiștilor: "A fost groaznic!" | Ce spune despre legăturile cu pedofilul Jeffrey Epstein

Bill Gates le răspunde conspiraționiștilor: "A fost groaznic!" | Ce spune despre legăturile cu pedofilul Jeffrey Epstein

Într-un interviu amplu acordat programului BBC "Today", Bill Gates s-a plâns de teoriile conspirației care îl au drept subiect și a comentat că "este îngrozitor" să se strige după el pe stradă și să i se aducă acuzații.

Bill Gates le răspunde conspiraționiștilor: "A fost groaznic!" | Ce spune despre legăturile cu pedofilul Jeffrey Epstein
Sursa foto: Hepta.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Mai 2022   •   11:52

Bill Gates a fost, la un moment dat, cel mai bogat om din lume. Acest titlu este în prezent deținut de Elon Musk.

Cei doi nu se înțeleg și asta s-a văzut recent.

Săptămâna trecută, Musk, fondatorul Tesla, l-a acuzat pe Gates că pariază pe deprecierea acțiunilor acestei companii.

Drept răzbunare, Musk a postat pe Twitter insulte la adresa lui Gates, lucru pe care acesta din urmă nu-l condamnă, cel puțin nu în public.

"Nu este nevoie ca el (Musk) să fie drăguț cu mine", a spus fondatorul Microsoft.

În interviul BBC, Bill Gates a fost întrebat ce crede despre faptul că Elon Musk a cumpărat Twitter pe 44 de miliarde de dolari.

Bill Gates, după ce Elon Musk a cumpărat Twitter: "Prefer să aștept să văd ce se întâmplă"

"Știi, Elon, cred că este posibil ca Twitter să se înrăutățească. Dar ar putea fi și mai bine… Așa că aleg să aștept să văd ce se întâmplă", a răspuns el. 

Bill Gates are un interes deosebit pentru rețelele sociale. Nu pentru că și-ar fi câștigat astfel miliardele, ci pentru că a devenit punctul central al teoriilor conspirației.

Susținător și finanțator proeminent al vaccinurilor, miliardarul a fost, între altele, acuzat că încearcă să-i monitorizeze pe oameni cu ajutorul injecțiilor, în timpul pandemiei.

Bill Gates: "Nu fac bani din vaccinuri"

"În anumite privințe, aproape că îți vine să râzi, pentru că este atât de nebunesc. Chiar vreau să urmăresc oamenii? Știi, cheltuiesc miliarde pe vaccinuri, nu fac bani din vaccinuri. Vaccinurile salvează vieți", a comentat el.

El a mărturisit că a fost abordat pe stradă de adepți ai teoriilor conspiraționiste.

"Am ieșit recent în public, iar (unii) oameni mi-au strigat că îi urmăresc. Și ăsta este un lucru îngrozitor", a continuat el.

Divorțul, după infidelități și întâlniri cu Jeffrey Epstein

Bill Gates și soția sa, Melinda French Gates, au anunțat anul trecut că divorțează.

Cuplul, care a înființat Fundația Bill & Melinda Gates - una dintre cele mai mari organizații caritabile din lume - avea la activ 27 de ani de căsătorie.

"Viața mea este foarte diferită. Copiii au plecat de casă. Ultimul a plecat la facultate acum un an. Divorțul este foarte greu. A fost un an greu", s-a confesat miliardarul.

Mariajul său s-a încheiat în contextul în care au apărut informații că Bill Gates a avut o relație extraconjugală.

În martie, Melinda Gates a readus la lumină relația fostului său soț cu omul de afaceri Jeffrey Epstein, condamnat pentru infracțiuni sexuale și care s-a sinucis în închisoare, conform versiunii oficiale.

"Nu mi-a plăcut că a avut întâlniri cu Jeffrey Epstein. I-am spus clar asta", a declarat fosta soție a lui Gates la postul american CBS.

Fostul soț recunoaște, la rândul său, că a greșit.

"Am făcut o greșeală când m-am întâlnit cu Jeffrey Epstein. Poate că instinctele ei (ale fostei soții, n.r.) în acest sens au fost mai ascuțite decât ale mele", a spus Gates în cadrul interviului pentru BBC.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close