Antena 3 CNN Externe Bill Gates: ”Cred că pandemia de COVID-19 poate fi ultima”. Avertismentul filantropului

Bill Gates: ”Cred că pandemia de COVID-19 poate fi ultima”. Avertismentul filantropului

Bill Gates a declarat că este de părere că pandemia de COVID-19 poate fi și ultima. El a lansat și un avertisment cu privire la acest lucru, în ultima sa carte.

Bill Gates: ”Cred că pandemia de COVID-19 poate fi ultima”. Avertismentul filantropului
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    15 Feb 2022   •   18:28

Cea mai recentă carte a lui Bill Gates se numește ”Cum să previi următoarea pandemie”. Acesta va apărea în această primăvară, dar fondatorul Microsoft -i-a făcut o descriere pe blocul său.

 ”Cred că pandemia de Covid-19 poate fi ultima”, afirmă Bill Gates. Totuși, filantropul a venit și cu unele evertismente.

„Nu suntem atât de aproape de sfârșitul acestei pandemii pe cât ne-am dori, dar am învățat multe despre cum să împiedicăm acest lucru să se întâmple din nou”, spune Bill Gates. 

Anunțul lansării noii cărți a fost făcut și printr-un clip video distribuit pe YouTube. Miliardarul vorbește atât despre actuala pandemie, cât și despre posibilitatea ca omenirea să se confunde cu asemenea crize sanitare și în viitor.

Cartea acestuia va fi publicată la nivel global, prin Penguin Random House și cuprinde sfaturi practice referitoare la pașii pe care societatea modernă și omenirea trebuie să-i realizeze pentru a putea evita astfel de crize sanitare.

De asemenea, Gates spune că în carte se regăsesc și conversațiile sale cu lideri din domeniul sănătății publice precum Anthony Fauci și Tedros Adhanom Ghebreyesus, părerea lui despre vaccinuri, dar și cum a devevit subiectul teoriilor conspirației.

”Urmăresc pandemia de COVID încă din primele zile, lucrând cu experți externi, dar și cu cei ai Fundației Gates, care se luptă cu bolile infecțioase de zeci de ani. În acest proces, am învățat multe despre pandemie și despre cum o vom opri pe următoarea și vreau să împărtășesc oamenilor ceea ce știu. În această carte, descriu pașii pe care îi putem face nu doar pentru a preveni viitoarele pandemii, ci și pentru a oferi cea mai bună îngrijire medicală pentru toată lumea. Descriu lecțiile pe care le putem învăța din această pandemie, inovațiile de care avem nevoie pentru a salva vieți și noile instrumente de care avem nevoie pentru a lupta timpuriu și eficient cu agenții patogeni”, a scris filantropul pe blogul personal.

×
Subiecte în articol: Bill Gates avertisment
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close