Antena 3 CNN Externe Bill Gates, fondatorul Microsoft, spune adevărul despre vaccinul împotriva COVID-19: Cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul

Bill Gates, fondatorul Microsoft, spune adevărul despre vaccinul împotriva COVID-19: Cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul

Bill Gates, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii și fondatorul Microsoft, a făcut o serie de declarații legate de apariția vaccinului împotriva COVID-19 și despre teoriile conspirației care îl vizează.

Bill Gates, fondatorul Microsoft, spune adevărul despre vaccinul împotriva COVID-19: Cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul
Sursa foto: Hepta
de Claudia Simion    |    24 Iul 2020   •   09:30

Fondatorul Microsoft a dat asiguări oamenilor că, în momentul în care se va descoperi vaccinul, nu vor fi implantate cipuri oamenilor pentru a fi urmăriți, așa cum susțin unii și alții.

"Nu există nicio legătură între aceste vaccinuri şi vreun fel de monitorizare. Nu ştiu de unde a venit ideea", a subliniat el.

„Cred că trebuie să spunem adevărul. Trebuie să le explicăm oamenilor care sunt valorile noastre, astfel încât toată lumea să înţeleagă de ce suntem implicaţi în acest proiect şi de ce suntem dispuşi să cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul ”, a adăugat Gates.

150 de milioane de dolari. Aceasta este suma cu care va contribui fundația lui Bill Gates pentru a ajuta țările sărace în lupta împotriva pandemiei de coronavirus.

Bill Gates, vizat de teorii ale conspirației

Bill Gates s-ar afla în spatele apariției infecției cu COVID-19, susțin conspiraționiștii. Mulți cred că are ca scop reducerea populației la nivel global.

O altă teorie susţine că Fundaţia Bill şi Melinda Gates a brevetat un tratament pentru această boală în urmă cu mai mulţi ani, înainte de a răspândi virusul în lume.

Potrivit unui sondaj din SUA, 44% dintre republicani și 19% dintre democrați cred în aceste teorii ale conspirației.

×
Subiecte în articol: Bill Gates coronavirus
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close